Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Energizer ανακοίνωσε το πρώτο της smartphone: Power Max P600s


Ακούγοντας "Energizer" το μυαλό μας πάει στις γνωστές μπαταρίες. Από σήμερα όμως αυτό το στερεότυπο αλλάζει, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε το πρώτο της smartphone, το οποίο ονομάζει Energizer Power Max P600s.


Η συσκευή διαθέτει μπαταρία 4500mAh και σύμφωνα με την εταιρεία, η συσκευή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 12 συνεχόμενες ώρες. Φυσικά υπάρχει και Power saving mode για περαιτέρω αύξηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, ενώ υπάρχει και λειτουργία γρήγορης φόρτισης μέσω θύρας USB-C.


Το πάχος της συσκευής είναι 9.8mm, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο σαν νούμερο, αφού συγκριτικά με το Mate 10 Pro, το οποίο διαθέτει μπαταρία 4000mAh και πάχος 7.9mm, μπορούμε να διακρίνουμε την διαφορά. Ουσιαστικά η μπαταρία του Energizer Power Max P600s είναι μια από τις μεγαλύτερες σε διαστάσεις μπαταρίες που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Στην πλάτη της συσκευής θα συναντήσουμε ένα carbon fiber look, ενώ οι διαθέσιμες χρωματικές αποχρώσεις θα είναι Black, το οποίο θα κυκλοφορήσει με 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο και Blue, το οποίο θα έχει 6GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο.


Το Power Max P600s διαθέτει οθόνη 5.99'' FHD+ με αναλογία 18:9. Η συσκευή τρέχει Android 7.0 Nougat, ενώ ο επεξεργαστής θα είναι ο Helio P25 της MediaTek. Στο πίσω μέρος υπάρχει dual camera system με αισθητήρες 13Mp + 5Mp (made by Samsung) καθώς και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μπροστά υπάρχει selfie camera 8Mp με flash.

Το πρώτο smartphone της Energizer θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα του Γενάρη χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει γνωστή η τιμή του.

Α.δ.



 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π