Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Meizu ανακοίνωσε το entry-level C9 με οθόνη 5.45'' και τιμή - χώμα


Το smartphone είναι πλέον κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό τηλέφωνο. Σαφώς και αυτό δεν είναι μια διαπίστωση που κάνουμε τώρα, αλλά η εξέλιξη των κινητών είναι τέτοια που καμιά φορά ξεχνάμε ότι μεταξύ άλλων κάνουν και δέχονται κλήσεις. Τεράστιες οθόνες, έξυπνοι επεξεργαστές, κάμερες που σχεδόν έχουν αντικαταστήσει τις μικρομεσαίες DSLR φωτογραφικές μηχανές. Αυτά οι περισσότερες συσκευές, γιατί υπάρχει και η entry-level κατηγορία για... απλές καταστάσεις.


Μια τέτοια, entry-level συσκευή θεωρείται και το νέο Meizu C9, το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα. Διαθέτει οθόνη 5.45'' LCD με ανάλυση 1400 x 720. Επεξεργαστής είναι ο 4-πύρηνος Unisoc SC9832E χρονισμένος στα 1.3GHz συνδυασμένος με 2GB ram και 16GB αποθηκευτικό χώρο, αλλά και με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Στο πίσω μέρος του Meizu C9 υπάρχει μονός αισθητήρας 13Mp με f/2.2, ενώ μπροστά η selfie camera είναι 8Mp και πάλι με f/2.2. Η μπαταρία της συσκευής είναι 3000mAh, αλλά λογικά η απόδοσή της θα είναι άκρως ικανοποιητική αν αναλογιστούμε την επεξεργαστική ισχύ και γενικότερα τις απαιτήσεις της συσκευής.

Το Meizu C9 τρέχει Android Oreo 8.0 και υποστηρίζει dual SIM - LTE. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη μόνο σε Black απόχρωση, ενώ θα είναι διαθέσιμη σε τιμή 90€.

Α.δ.

#Meizu #MeizuC9

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π