Αναζήτηση
  • SZ Team©

Έρχεται στις 24 Απριλίου το Redmi Y3 με selfie camera 32Mp

Μόλις 7 μήνες μετά την ανακοίνωση του συμπαθητικού Redmi Y2, ο διάδοχος είναι έτοιμος και μέσω του official site της Xiaomi India μας συστήνεται ως Redmi Y3 και μας γνωρίζει ότι στις 24 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα αποκαλυπτήρια. Ο τίτλος: "32Mp Super Selfie" δεν χρειάζεται και πολύ φαντασία για να καταλάβουμε ότι μας παραπέμπει στο highlight της συσκευής που θα είναι η selfie camera.Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά το παραπάνω poster διακρίνουμε waterdrop notch μέσα στο οποίο υπάρχει η selfie camera. Επίσης οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το Redmi Y3 να είναι μια εντελώς νέα συσκευή σε αντίθεση με το Redmi Y2 που ήταν ουσιαστικά το Redmi S2 με διαφορετικό όνομα ή το ακόμα παλιότερο Redmi Y1, το οποίο και αυτό ήταν το Redmi Note 5A με διαφορετική ονομασία και πάλι.


Σημαντικό στοιχείο είναι ότι το Redmi Y3 θα είναι το πρώτο smartphone της Xiaomi με τόσο υψηλής ανάλυσης selfie camera. Φανταστείτε ότι το Mi Mix 3 διαθέτει αισθητήρα 24Mp, ενώ το πρόσφατο Mi 9 20Mp. Οι πληροφορίες θέλουν το Redmi Y3 να διαθέτει μπροστά αισθητήρα Samsung ISOCELL GD1 με Quad-Bayer φακό.


Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν, αλλά είναι σίγουρο ότι τις επόμενες μέρες οι διαρροές θα αρχίσουν να πυκνώνουν για το επερχόμενο Redmi Y3.


Α.δ.

#Xiaomi #Redmi #RedmiY3

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π