Αναζήτηση
  • SZ Team©

Έρχεται το iQOO Neo με triple camera και notched οθόνη

Το sub-brand της Vivo iQOO το γνωρίσαμε επίσημα τον περασμένο Μάρτιο, ενώ η πρώτη IQOO συσκευή ήταν (και είναι!) ένα gaming θηρίο με 12GB ram και ταχεία φόρτιση 44W. Τώρα φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για την 2η κίνηση της εταιρείας. Η είδηση μας αποκαλύφτηκε μέσω poster που αναρτήθηκε και μας προετοιμάζει για το iQOO Neo.Εκ πρώτη όψεως η συσκευή θυμίζει αρκετά το πρώτο iQOO με waterdrop notch και triple-camera system στο πίσω μέρος. Το LED flash εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από τους 3 αισθητήρες, ενώ τα κουμπιά που αφορούν το power-on και την αυξομείωση του ήχου βρίσκονται δεξιά και όχι αριστερά όπως στο iQOO. Από την άλλη, το ξεχωριστό κουμπί με πορτοκαλί απόχρωση εξακολουθεί να υπάρχει και στο iQOO Neo και το οποίο όπως και στο iQOO ενεργοποιεί την ψηφιακή βοηθό της Vivo.


Σύμφωνα με το παραπάνω poster το iQOO Neo θα είναι διαθέσιμο σε 2 αποχρώσεις, Purple και Black με το 2ο να έχει κάτι σαν carbon-fiber φινίρισμα. Και μιας και δεν διακρίνουμε κάποιον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων συμπεραίνουμε πως μάλλον θα έχουμε under-display τοποθέτηση.


Πάντως ακόμα ημερομηνία για τα αποκαλυπτήρια δεν μας έχει δώσει η Vivo ,οπότε περιμένουμε και ευελπιστούμε σε ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη συσκευή.


Α.δ.

#Vivo #iQOO #iQOONeo

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π