Αναζήτηση
  • SZ Team©

Έρχεται το Moto One Zoom με quad-camera system

Ήταν να μην πάρει φόρα η Motorola με τους αισθητήρες. Εκεί που στις συσκευές της ήταν σχεδόν απίθανο να βρεί κάποιος παραπάνω από έναν αισθητήρα πίσω και έναν μπροστά, τώρα αυτό αλλάζει. Η Motorola αντιλαμβάνεται ότι έτσι δεν μπορεί να συνεχίσει και άρχισε να ακολουθεί την τάση που θέλει τουλάχιστον dual-cam (αν και ξεπερασμένο και αυτό). Και φτάνουμε στο σήμερα όπου οι πληροφορίες θέλουν την Motorola να ετοιμάζει smartphone με quad-camera system παρακαλώ. Ε λοιπόν, η συσκευή υπάρχει (ή καλύτερα θα υπάρξει) και αν και αρχικά ακούστηκε η ονομασία Moto One Pro τελικά θα κυκλοφορήσει ως Moto One Zoom.Ο βασικός αισθητήρας θα είναι 48Mp Quad Bayer, ενώ θα διαθέτει και ένα... συνηθισμένο notch. Πίσω στον βασικό αισθητήρα και πάλι, ο οποίος θα έχει 1.6μm pixel size κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ένας εκ των Sony IMX586 ή Samsung ISOCELL Bright GM1. Και μιας και οι 2 αισθητήρες τουλάχιστον θα διαθέτουν OIS, τότε θα υπάρχει και telephoto sensor.


Όσο για την μπροστινή πλευρά, η οθόνη θα έχει αναλογία 19.5:9 και όχι cinematic 21:9 που είδαμε στα Moto One phones. Και μιας και στις εικόνες δεν διακρίνουμε κάπου αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μάλλον μιλάμε για under-screen αισθητήρα και άρα OLED οθόνη.Επιπλέον από τις εικόνες προκύπτει η θέση των power button και volume rocker, θύρα 3.5mm για ακουστικά θα υπάρχει, ενώ βλέπουμε και θύρα USB-C δίπλα στο ηχείο.


Το Mote One Zoom αναμένεται να ανακοινωθεί στην IFA 2019 τον Σεπτέμβριο, ενώ για την τιμή του ακούγεται το ποσό των 429€. Ίδωμεν...


Α.δ.

#Motorola #MotoOneZoom #IFA2019

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π