Αναζήτηση
  • SZ Team©

Έρχεται το Moto Z4 με Snapdragon 675, οθόνη 6.4'' και 48Mp camera

Η Motorola ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Moto Z4 σειράς. Σε παλαιότερο άρθρο είχαμε δει τις πρώτες εικόνες συνοδευόμενες και από εικόνες σχετικά με το Moto Z4 Play, ενώ πριν 1 μήνα περίπου είδαμε τα πρώτα στοιχεία σχετικά με το basic μοντέλο της σειράς, το Moto Z4.


Και τώρα επανερχόμαστε και πάλι στο Moto Z4 (αριστερά στην παρακάτω φώτο), για το οποίο διέρρευσαν περισσότερες πληροφορίες. Η συσκευή θα διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή με το Z4 Play (δεξιά στην παρακάτω φώτο), τον Snapdragon 675. Άλλο κοινό στοιχείο μεταξύ των 2 συσκευών θα είναι και ο μονός αισθητήρας στο πίσω μέρος, με ανάλυση 48Mp. Μπροστά όμως ξεκινούν και οι διαφορές, αφού το Z4 θα διαθέτει selfie camera 25Mp, ενώ το Z4 Play, αν και παραμένουν άγνωστα ακόμα τα στοιχεία της κάμερας, εντούτοις αναμένεται με υποδεέστερη selfie camera. Μια επιπλέον διαφορά μεταξύ Z4 και Z4 Play θα είναι και το μέγεθος της οθόνης. Το Z4 αναμένεται με οθόνη 6.4'' έναντι 6.22'' του Z4 Play.Όμως φαίνεται ότι οι ομοιότητες των 2 συσκευών είναι σημαντικά περισσότερες από τις διαφορές τους. Έτσι και οι 2 συσκευές θα διαθέτουν in-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα διαθέτουν την ίδια μπαταρία 3600mAh με τεχνολογία ταχείας φόρτισης 18W TurboCharge ενώ θα υπάρχει και θύρα ακουστικών 3.5mm.


Φυσικά η μόδα επιτάσσει συνδεσιμότητα 5G και τα Moto Z4 και Z4 Play θα προσφέρουν την συγκεκριμένη επιλογή, αλλά όχι με κάποιο on-board modem, αλλά με την χρήση του 5G Motomod, προφανώς για να κρατηθεί χαμηλά η τιμή των συσκευών.


Α.δ.

#Motorola #MotoZ4 #MotoZ4Play

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π