Αναζήτηση
  • SZ Team©

Έρχεται το Nokia 9.1 PureView με Snapdragon 855 και βελτιωμένη κάμερα

Το Nokia 9 PureView όχι απλά άργησε να έρθει σαν συσκευή, απογοήτευσε και πολύ κόσμο συνάμα. Η απογοήτευση αυτή είχε να κάνει τόσο με τις φωτογραφικές επιδόσεις της συσκευής που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά αυτό που φωνάζουμε εδώ στο SmartphonerzGR, ότι δηλαδή οι πολλοί αισθητήρες δεν λένε και πολλά, η τεχνολογία που τους καθοδηγεί είναι το μυστικό. Το 2ο μείον της συσκευής ήταν ο... καθυστερημένος επεξεργαστής, αφού αν και η συσκευή ανακοινώθηκε τελικά μέσα στο 2019, φορούσε Snapdragon 845, που θα ήταν μια χαρά αν η συσκευή κυκλοφορούσε το 2018.Τα νέα όμως ίσως ανατρέψουν το αρνητικό πρόσημο για την συσκευή, αφού ετοιμάζεται το Nokia 9.1 PureView, το οποίο έρχεται να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα του πρώτου. Οι πληροφορίες μας έρχονται μέσω του Nokiapoweruser και κάνουν λόγο για βελτιωμένες επιδόσεις της κάμερας με πολύ καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και αισθητά βελτιωμένο video recording.


Φυσικά βελτιωμένο θα είναι και το κομμάτι του επεξεργαστή, αφού το Nokia 9.1 PureView αναμένεται να φοράει τον Snapdragon 855+ για πλήρη συμβατότητα με 5G δίκτυα.


Η νέα συσκευή αναμένεται μετά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και λογικά θα τρέχει out of the box Android Q. Υπομονή λοιπόν για μια συσκευή που άφησε πολύ κόσμο ανικανοποίητο και κάτι μας χρωστάει ακόμα και εμείς θα είμαστε εδώ για να το... εισπράξουμε.


Α.δ.

#Nokia9 #Nokia91

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π