Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: ψάχνοντας το... fingerprint του iPhone 8


Ο καιρός πλησιάζει, οι φήμες φουντώνουν, οι φωτο-διαρροές δίνουν και παίρνουν. Και όταν όλα αυτά αφορούν συσκευή της Apple, τότε το ενδιαφέρον απογειώνεται.

Οι φήμες ότι το iPhone 8 μπήκε στην γραμμή παραγωγής είναι έντονες το τελευταίο διάστημα. Και σήμερα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες που υποτίθεται ότι απεικονίζουν το μοντέλο παραγωγής. Το iPhone 8 αποκαλύπτεται τόσο από μπροστά όσο και από πίσω. Και τι βλέπουμε? Πουθενά ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Βέβαια δεν υπάρχουν φωτογραφίες που να μας δείχνουν τις πλαϊνές πλευρές της συσκευής, αλλά λογικά ούτε εκεί θα δούμε κάτι. Άρα αυτό σημαίνει ότι τελικά το iPhone 8 θα διαθέτει αναγνώριση προσώπου?

Μας μπέρδεψε η φωτογραφία για τα καλά. Πόσο μάλλον όταν μερικές μόλις μέρες πριν κυκλοφόρησαν εικόνες που απεικονίζουν θήκες μεταξύ των οποίων και μια για το iPhone 8, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η θέση του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής, κάτι που θα θέλαμε πραγματικά να ισχύει.


Όπως και να `χει, όλα αυτά είναι απλά φήμες και φωτογραφίες που δεν γνωρίζουμε την εγκυρότητά τους. Οπότε υπομονή, το Φθινόπωρο πλησιάζει και τα πάντα θα αποκαλυφθούν.

Α.δ.

#iPhone8

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π