Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το sub-brand της Vivo, iQOO, ετοιμάζει foldable phone - πρώτες εικόνες

Πριν 2 μέρες η Vivo ανακοίνωσε το δικό της sub-brand, το οποίο ακούει στο όνομα IQOO. Πολλοί ήταν αυτοί (μεταξύ αυτών και εμείς) που διερωτήθηκαν ποιος ακριβώς θα είναι ο προϊοντικός προσανατολισμός της iQOO. Όμως η Vivo δεν θέλησε να μας κρατήσει και πολύ με την απορία, οπότε σήμερα εικόνες μέσω του Weibo αναρτήθηκαν και απεικονίζουν ένα foldable phone.Αν και μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφουμε το συγκεκριμένο άρθρο, η νέα αυτή κατηγορία smartphones βρίσκεται σε εμβρυακό στάδιο, εντούτοις το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να εμπλουτιστεί με αρκετές αναδιπλούμενες συσκευές. Και επειδή το 2019 θα είναι η foldable-χρονιά, η Vivo θέλησε να μπει και αυτή στο παιχνίδι.


Από τις εικόνες βλέπουμε μια αρκετά ψηλή συσκευή, η οποία όταν ξεδιπλώνεται γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και μοιάζει ξεκάθαρα με tablet. Μάλιστα, όπως παρατηρούμε, η οθόνη ξεδιπλώνει προς τα έξω, σε αντίθεση με ότι έχουμε δει από άλλες εταιρείες μέχρι στιγμής, κάτι που σημαίνει ότι όταν η συσκευή είναι διπλωμένη οι οθόνες θα είναι ορατές μπροστά και πίσω. Ακόμα βέβαια δεν γνωρίζουμε αν θα είναι και οι 2 διαθέσιμες για χρήση ή μόνο η μια, αλλά λογικά όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα στοιχεία θα προκύψουν.


Ένα επίσης ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της συσκευής που βλέπουμε στις εικόνες είναι ότι δεν διακρίνουμε κάποιο κουμπί ή κάποια θύρα κάτι που μας θυμίζει το key-less design του APEX 2019.


Αναμένουμε λοιπόν περισσότερα στοιχεία για το πρώτο και foldable phone της νεοεισερχόμενης στον κόσμο των smartphones iQOO με την καθοδήγηση πάντα της "μαμά" εταιρείας Vivo.


Α.δ.

#Vivo #iQOO

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π