Αναζήτηση
  • SZ Team©

Πρώτες εικόνες δείχνουν το iPhone για το 2019 με triple-camera system


Είτε αγαπάς Apple είτε είσαι απλά hater ξέρεις πολύ καλά ότι κάθε χρόνο ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας τους, ο μήνας του νέου iPhone. Και φυσικά μπορεί μόλις να πατήσαμε το... πόδι μας στο 2019, αλλά έρχονται μερικές αναρτήσεις να μας αναστατώσουν από τώρα.


Εμείς την πληροφορία την πήραμε από τον γνωστό και πάντα αξιόπιστο @OnLeaks, ο οποίος με την σειρά του πήρε την πληροφορία από τον επίσης έγκυρο tipster, @UniverseIce. Φτάνει όμως με το... ταξίδι της πληροφορίας και πάμε στο "ψητό".

Τα renders που αναρτήθηκαν μας αποκαλύπτουν μόνο την πίσω πλευρά ενός από τα επερχόμενα iPhones και διακρίνουμε ξεκάθαρα όχι 2, αλλά 3 αισθητήρες. Γιατί μπορεί κάποτε το iPhone να αποτελούσε "οδηγό", αλλά τώρα, τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα, φαίνεται να ακολουθεί την νέα μόδα των 3+ αισθητήρων. Οι αισθητήρες είναι παρατεταγμένοι σε έναν παράξενο σχηματισμό μέσα σε ένα τετράγωνο που θυμίζει (η αλήθεια είναι!) λίγο Mate 20 Pro. Εκεί, μαζί τους, είναι και το LED flash. Βέβαια κάποιες πληροφορίες θέλουν τον 3ο αισθητήρα να είναι 3D ToF, αλλά ακόμα είναι νωρίς για σίγουρα συμπεράσματα.


Πάντως και σύμφωνα με τον @OnLeaks, η συσκευή είναι σε EVT phase (Engineering Validation Test) που σημαίνει ότι δεν είναι τελικό προϊόν, οπότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις μέχρι την επίσημη ανακοίνωση.


Και αν συνυπολογίσουμε ότι για το 2018 η Apple ανακοίνωσε 3 συσκευές, iPhone XR, XS και XS Max, τότε πολύ πιθανό τα παραπάνω renders να αφορούν τις αντίστοιχα πιο ακριβές εκδόσεις του iPhone για το 2019. Υπομονή, έχουμε δρόμο μπροστά μας ακόμα...

Α.δ.

#Apple #iPhone2019

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π