Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το gaming-phone της IQOO δεν θα διπλώνει, αλλά θα... τσακίζει!

Εδώ και λίγες μέρες η Vivo έχει ανακοινώσει το δικό της sub-brand που ακούει στο όνομα IQOO. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για foldable phone, κάτι που δεν μας προξένησε και ιδιαίτερη εντύπωση δεδομένης της εποχής και και της γενικότερης τάσης που υπάρχει για αναδιπλούμενα smartphones. Μάλιστα υπήρξαν και κάποιες εικόνες που ενίσχυαν την παραπάνω πληροφορία.


Με το πέρασμα των ημερών όμως το... όνειρο ενός foldable phone από την IQOO έσβησε, αφού οι νεότερες πληροφορίες ανέφεραν κανονική συσκευή με πολλά και δυνατά χαρακτηριστικά μεν, όχι αναδιπλούμενη δε.Το πρώτο smartphone της IQOO θα έχει ξεκάθαρα gaming-DNA με πολύ δυνατά specs. Η συσκευή στο πίσω μέρος θα διαθέτει triple-camera setup, αλλά στο εσωτερικό της θα κρύβεται όλη η δύναμη. Εκεί θα υπάρχει ο Snapdragon 855 συνδυασμένος με 12GB ram, ενώ και σε επίπεδο φόρτισης (μέσω USB-C) τα πράγματα είναι εντυπωσιακά, αφού η συσκευή θα διαθέτει τεχνολογία ταχείας φόρτισης 44W. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι 4000mAh, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής 256GB. Για την κάμερα δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες, αλλά το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα έχει Super HDR mode.Το τελευταίο (προς το παρόν) στοιχείο που προέκυψε για το gaming-phone της IQOO μας έρχεται από ανάρτηση poster της εταιρείας στο Weibo, η οποία αναφέρει: "Always on, ready to start" που σημαίνει ύπαρξη always-on UD σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.


Αναμένουμε ακόμα περισσότερα στοιχεία για το "θηρίο" της IQOO τις προσεχείς μέρες και ευελπιστούμε σε παρουσίαση της συσκευής σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Α.δ.

#Vivo #IQOO

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π