Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το ZTE Axon M παρουσιάστηκε επίσημα και διαθέτει dual touchscreens


Η εξέλιξη στον κόσμο των smartphones τρέχει με υψηλές ταχύτητες. Και σίγουρα ο τομέας της οθόνης σε ένα smartphone προσφέρει πολλές προκλήσεις. Έχουμε δει τις οθόνες να μεγαλώνουν, να "καταπίνουν" τα bezels και τώρα ήρθε η ώρα να τις βλέπουμε... διπλές! Όχι, δεν έχουμε μεθύσει, απλά αναφερόμαστε στο νέο foldable smartphone της ZTE με ονομασία Axon M.


Η νέα συσκευή της ZTE διαθέτει 2 οθόνες, μια μπροστά και μια πίσω και όταν ο χρήστης επιλέξει να το ξεδιπλώσει, τότε μπροστά του θα έχει μια οθόνη 6.75''. Βέβαια τα bezels είναι εκεί για να μας θυμίζουν ότι κοιτάζουμε 2 οθόνες χωρίς να δημιουργείται η ψευδαίσθηση της μιας ενιαίας οθόνης, αλλά ok, η εξέλιξη είναι εδώ για να βελτιώνει τις καινοτομίες.

Η κάθε μια από τις 2 οθόνες του ZTE Axon M είναι 5.2'' Full HD LCD. Η λειτουργία της αναδίπλωσης δίνει στο χρήστη αρκετές δυνατότητες. Για παράδειγμα όταν οι 2 οθόνες είναι διπλωμένες, τότε η κάθε μια μπορεί να δείχνει ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο (Mirror Mode). Επίσης, αν ο χρήστης επιλέξει το Extended Mode τότε μπροστά του ξεδιπλώνεται μια οθόνη 6.75''. Για τους παραδοσιακούς τύπους βέβαια υπάρχει και το Traditional Mode, όπου λειτουργεί η μια οθόνη μόνο.


Στο εσωτερικό του Axon M θα συναντήσουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 821 που συνδυάζεται με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Λόγω του σχεδιασμού της συσκευής υπάρχει μια μόνο κάμερα ανάλυσης 20Mp. Επιπλέον υπάρχουν dual speakers αλλά και θύρα για ακουστικά 3.5mm. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 3180mAh, ενώ το Axon M τρέχει Android 7.1.2 Nougat.

Το ZTE Axon M θα είναι διαθέσιμο από τον ερχόμενο μήνα (Νοέμβριο) αποκλειστικά για την αγορά της Αμερικής σε τιμή 725$ και κάποια στιγμή στο μέλλον η διαθεσιμότητα θα εξαπλωθεί και σε άλλες αγορές, όπως Κίνα, Ευρώπη και Ιαπωνία.

Α.δ.

#ZTE

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π