Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτοδιαρροή: οι πρώτες live εικόνες του Galaxy Note 10 Lite

Ήταν 24 του Δεκέμβρη όταν βλέπατε εδώ στο SmartphonerzGR τις πρώτες official εικόνες του επερχόμενου Galaxy Note 10 Lite. Και τώρα, μερικές μέρες μετά, θα δείτε και τις πρώτες live εικόνες της συσκευής που ουσιαστικά επαληθεύουν όλα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής.Όπως μπορείτε να διακρίνετε και εσείς, το Galaxy Note 10 Lite διαθέτει μπροστά κεντραρισμένο punch-hole για την selfie camera, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει το triple-camera setup, το οποίο μαζί με το LED flash έχουν τοποθετηθεί μέσα σε ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο module που βρίσκεται πάνω και αριστερά. Στην glossy επιφάνεια του back panel δεν βλέπουμε κάποιον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε θα έχουμε μάλλον under-display τοποθέτηση.Το Galaxy Note 10 Lite θα έχει το power button και το κουμπί αυξομείωσης του ήχου στην δεξιά πλευρά, ενώ θα διαθέτει και το 'πολυεργαλείο" S-Pen, το οποίο σύμφωνα με τις εως τώρα πληροφορίες θα υποστηρίζει Bluetooth 5.1.


Επίσημα από την Samsung δεν έχουμε πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της συσκευής, αλλά ήδη έχουν διαρρεύσει αρκετά από αυτά, όπως για παράδειγμα ο επεξεργαστής που θα είναι ο Exynos 9810 συνδυασμένος με 6GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο.


Επιπλέον το Note 10 Lite θα διαθέτει οθόνη 6.7'' FHD+ AMOLED και μπαταρία 4500mAh με τεχνολογία φόρτισης στα 25W. Η selfie camera θα είναι 32Mp, ενώ το triple-camera setup θα αποτελείται από 3 αισθητήρες (main + telephoto + ultrawide) με ανάλυση 12Mp ο καθένας.


Τέλος, για την τιμή που θα έχει το Galaxy Note 10 Lite ακούγεται το ποσό των 610€, ενώ τα αποκαλυπτήρια αναμένονται πολύ σύντομα, ίσως και μέσα στις επόμενες μέρες.


Α.δ.

#Samsung #GalaxyNote10Lite

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π