Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτοδιαρροή: το Galaxy S20+ 5G σε live εικόνες

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε στα σίγουρα ότι στις 11 Φεβρουαρίου έχουμε Unpacked event από την Samsung, οπου θα δούμε και επίσημα την νέα Galaxy S20 σειρά. Βέβαια μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει και κάποιες πρώτες εικόνες, αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε, καμία από αυτές δεν αποτύπωναν πραγματική συσκευή Αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπήκαμε στην διαδικασία τόσο καιρό να τις αναπαράγουμε και εμείς, εδώ στο SmartphonerzGR, αφού φώναζε από μακριά ότι κάτι δεν πάει καλά.


Αυτή τη φορά όμως το πράγμα φαίνεται να αλλάζει. Αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο νέες φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν το Galaxy S20+ 5G, η πηγή είναι κάτι περισσότερο από έγκυρη (@MaxWinebach - xdadevelopers) και μάλλον πρόκειται για το τελικό προιόν.Βλέπουμε λοιπόν ξεκάθα το camera-module, το οποίο περιλαμβάνει 4 αισθητήρες με φυσιολογική... τοποθέτηση καθώς και το LED flash. Επιπλέον διακρίνουμε μια ακόμα εγκοπή που πολύ πιθανό να αφορά μικρόφωνο.


Η απεικόνιση της μπροστινής πλευράς της συσκευής φανερώνει αρκετά στρογγυλεμένες γωνίες και punch-hole πάνω και κεντρικά για την selfie camera.


Επιστρέφοντας και πάλι στο πίσω μέρος, οι πληροφορίες θέλουν τον βασικό αισθητήρα να είναι 108Mp 9-to-1 Bayer που σημαίνει τελικό αποτέλεσμα 12Mp με πολλά pixels. Επιπλέον θα υπάρχει ένας ultrawide αισθητήρας, ένας telephoto, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα το είδος του 4ου αισθητήρα.


Α.δ.

#Samsung #UnpackedEvent #GalaxyS20

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π