Αναζήτηση
  • SZ Team©

Διέρρευσαν κατά λάθος τα specs του Galaxy J4 Core (Android Go)


Η πρώτη Android Go προσπάθεια της Samsung ήταν το Galaxy J2 Core, το οποίο και ανακοίνωσε τον περασμένο Αύγουστο. Μιλάμε για μια εντελώς entry-level συσκευή με Android στην πιο απλοϊκή του μορφή, με οθόνη 5'' και τιμή περίπου 100$. Όμως κακά τα ψέμματα, ακόμα και σε αυτή την κατηγορία η ανάγκη για μεγαλύτερες οθόνες είναι υπαρκτή και έτσι η Samsung ετοιμάζει το μεγαλύτερο Galaxy J4 Core.

Η συσκευή δεν ανακοινώθηκε ακόμα επίσημα, όμως εντοπίστηκε σε ένα βραζιλιάνικο online store μάλλον από λάθος, αφού αμέσως σε λίγη ώρα η ανάρτηση "κατέβηκε", αλλά όπως όλοι ξέρουμε, τέτοια λάθη εύκολα και γρήγορα ταξιδεύουν ανα τον κόσμο και έτσι έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μάθουμε τι ακριβώς έχει να μας προσφέρει η νέα Android Go συσκευή της Samsung.

Το Galaxy J4 Core λοιπόν διαθέτει οθόνη 6'' με την μοντέρνα αναλογία 18:9 και ανάλυση 720 x 1480 (274ppi). Οπότε σίγουρα έχουμε μια μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη σε σύγκριση με αυτή του J2 Core (5'' 220ppi), αλλά σε επίπεδο επεξεργαστή τα πράγματα παραμένουν... χαμηλά με 4πύρηνο επεξεργαστή συνδυασμένο με 1GB ram και 16GB αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχει όμως η δυνατότητα χρήσης microSD.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει μονή κάμερα 8Mp με f/2.2 και δυνατότητα για λήψη video 1080p@30fps. Μπροστά η selfie camera είναι 5Mp με LED flash.

Η μπαταρία της συσκευής είναι 3300mAh και φορτίζει μέσω θύρας microUSB. Σε επίπεδο συνδεσιμότητας το J4 Core υποστηρίζει LTE, WiFi 2.4GHz, Bluetooth 4.2 και radio FM. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε αποχρώσεις Blue, Black Copper και θα τρέχει Android Oreo 8.1 (Android Go edition). Για την τιμή του J4 Core δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες.

Α.δ.

#Samsung

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π