Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: η dual camera του Galaxy Note 8 + θήκες


Galaxy Note 8 διαρροών συνέχεια και μάλιστα εις διπλούν. Η μια φωτο-διαρροή έγινε μέσω facebook και δείχνει μια επίσημη όψη του Note 8, ενώ είναι αρκετά ευδιάκριτη η dual camera και ότι αυτή περιλαμβάνει γύρω της. Βέβαια η φωτογραφία αυτή φαίνεται να έχει μια δόση επισημότητας ως προς το τελικό προιόν, όμως και σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, δεν συμφωνεί με προηγούμενες διαρροές. Η dual camera, το Led Flash, το heart rate sensor και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένα σε μια σειρά που δεν έχουμε ξαναδει.

Από την άλλη η Samsung δεν γνωρίζουμε ακόμα κατά πόσο έχει καταφέρει να εγκαταστήσει το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την μπροστινή οθόνη, όπως επίσης δεν είναι σίγουρο κατά πόσο η Apple θα χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία στο νέο iPhone. Οπότε αν δεν συμβεί τίποτα από αυτά, τότε τα σκήπτρα για το on-screen fingerprint τα παίρνει η Vivo, η οποία σε συνεργασία με την Qualcomm δημιούργησε τη συγκεκριμένη τεχνολογία.


Η δεύτερη φωτο-διαρροή έχει να κάνει με θήκες που αφορούν το Note 8. Σύμφωνα με τις εγκοπές που βλέπουμε στο κάτω μέρος των θηκών διακρίνουμε την ύπαρξη - διατήρηση της θύρας 3.5mm για ακουστικά.

Σίγουρα οι παραπάνω πληροφορίες έχουν αρκετό ενδιαφέρον, αλλά σίγουρα το θέμα της κάμερας στο επερχόμενο Note 8 δεν έχει κλείσει, οπότε διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας κατά πόσο οι παραπάνω φωτογραφίες θα ανταποκρίνονται και στο τελικό προιόν.

Α.δ.

#SamsungGalaxyNote8

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π