Αναζήτηση
  • SZ Team©

Τα Galaxy S9 και S9+ σε CAD-based renders μας δείχνουν... το σώμα


Η σειρά της Samsung, Galaxy S, περιλαμβάνει συσκευές που αποτελούν σημείο αναφοράς κάθε χρονιά στον χώρο των smartphones. Τόσο το design όσο και τα χαρακτηριστικά τους αποτελούν είδος προς αντιγραφή, αλλά και σύγκριση. Και φυσικά κάθε φορά που αναφερόμαστε στα επερχόμενα μοντέλα η περιέργια αλλά και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον στρέφεται στα επερχόμενα Galaxy S9 και S9+, για τα οποία κυκλοφόρησαν renders CAD-based, τα οποία περιλαμβάνουν το σύνολο των πληροφοριών που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής για τις συγκεκριμένες συσκευές.

Βλέποντας τις εικόνες διαπιστώνουμε ότι το design του S9 δεν διαφοροποιείται ιδιαίτερα από εκείνο της φετινής συσκευής. Υπάρχει όμως διαφοροποίηση, η οποία εντοπίζεται στο πίσω μέρος και συγκεκριμένα στο τμήμα που περιλαμβάνει τον μονό αισθητήρα και το fingerprint. Σαφώς και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων φαίνεται να είναι τοποθετημένος σε μια πιο ορθολογική θέση, δεδομένου των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο S8 και S8+ με το δάχτυλο των χρηστών πολλές φορές να μπερδεύεται και αντί στο fingerprint να πηγαίνει στον φακό της κάμερας. Όσο για την κάμερα, η Samsung φαίνεται να θέλει να διαφοροποιήσει ακόμα περισσότερο το S9 με το S9+, προσθέτοντας το dual camera setup μόνο στο μεγαλύτερο μοντέλο.

Επιπλέον τα bezel και πάλι είναι αρκετά μικρά και ουσιαστικά φαίνονται να είναι όπως και στο φετινό s8, ενώ οι γωνίες είναι ακόμα πιο κουρμπαριστές.

Πάμε και στο Galaxy S9+, το οποίο μεταξύ άλλων θα διαθέτει dual camera setup, ενώ και εδώ το fingerprint είναι τοποθετημένο ακριβώς από κάτω.


Και για τις δυο συσκευές το "glass sandwich" που είδαμε φέτος συνεχίζεται και στα S9 και S9+ με το μεταλλικό πλαίσιο να χωρίζει τις γυάλινες επιφάνειες. Επίσης η τεχνολογία iris scanning θα υπάρχει και στις 2 συσκευές, όπως και το Bixby button και η θύρα για ακουστικά 3.5mm.


Και κλείνουμε με τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με την ημερομηνία παρουσίασης των νέων Galaxy S συσκευών. Σύμφωνα λοιπόν με πηγές από Ν. Κορέα, η παρουσίαση αναμένεται στο επερχόμενο MWC 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι και την 1 Μαρτίου, ενώ η ακριβής ημερομηνία θα είναι μάλλον η 27η Φεβρουαρίου.

Α.δ.

#SamsungGalaxyS9 #SamsungGalaxyS9 #MWC2018

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π