Αναζήτηση
  • SZ Team©

Νέα φωτο-διαρροή δείχνει το Pixel 3 Lite δίπλα σε ένα Pixel 3


Το Pixel 3 Lite είναι η επόμενη κίνηση της Google στον κόσμο των smartphones. Την προηγούμενη βδομάδα είδαμε τις πρώτες εικόνες της συσκευής, η οποία αυτή τη στιγμή έχει την κωδική ονομασία "Sargo".


Αυτή τη φορά νέα φωτο-διαρροή δείχνει το Pixel 3 Lite ακριβώς δίπλα από ένα Pixel 3. Και αν μπερδεύεστε να εντοπίσετε ποια από τις 2 συσκευές είναι το Pixel 3 Lite είναι αυτό στα αριστερά. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα το Lite είναι λίγο πιο ψηλό από το Pixel 3, αφού διαθέτει οθόνη 5.56'' με αναλογία 18.5:9.

Το Pixel 3 Lite θα φοράει επεξεργαστή Snapdragon 670 συνδυασμένο με 4GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία θα είναι 2915mAh, την ίδια δηλαδή που έχει και το Pixel 3. Ίδια είναι και η κάμερα της Lite έκδοσης με αυτή του Pixel 3, δηλαδή 12Mp και αν κρίνουμε από τις αξιολογήσεις για τις φωτογραφικές επιδόσεις του Pixel 3, τότε η Lite έκδοση θα είναι ένα mid-range smartphone με μια high-end κάμερα. Μπροστά το Pixel 3 Lite θα διαθέτει μονό αισθητήρα 8Mp.

Για το τέλος αφήσαμε μια περίεργη πληροφορία που αναφέρει ότι το Pixel 3 Lite Θα τρέχει out of the box Android 9 Pie, αλλά μόνο για συγκεκριμένες αγορές. Πράγματι περίεργο για μια Google συσκευή, αλλά αφού τα αποκαλυπτήρια λογικά δεν αργούν, εκεί θα μάθουμε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την 3η Pixel συσκευή της χρονιάς.

Α.δ.

#Google #GooglePixel3Lite

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π