Αναζήτηση
  • SZ Team©

Διέρρευσε hands-on video που αποκαλύπτει πλήρως το Pixel 3 Lite


Συνέβη με τα Pixel 3 και Pixel 3 XL, ξανασυμβαίνει με το Pixel 3 Lite. Η συσκευή, αν και ακόμα απέχουμε χρονικά από την ανακοίνωσή της, είναι σαν να υπάρχει ήδη... ανάμεσά μας, αφού η Google για ακόμα μια φορά δείχνει να μην μπορεί να κρατήσει... μυστικά. Σήμερα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο hands-on video με την συσκευή και έτσι αποκαλύπτονται τα πάντα. Σύμφωνα με το video, το Pixel 3 Lite (με κωδική ονομασία Sargo) θα κυκλοφορήσει μέσα στην ερχόμενη Άνοιξη.


Πάμε τώρα στα της συσκευής. Μια συσκευή με σαφώς πιο οικονομικό χαρακτήρα, αφού έχει "ξεφορτωθεί" τα ακριβά υλικά από πάνω της (μέταλλο και γυαλί) και κυριαρχεί πλέον το πλαστικό στοιχείο. Το SIM tray μεταφέρθηκε στην δεξιά πλευρά, ενώ δεν υπάρχουν stereo ηχεία. Υπάρχει όμως θύρα για ακουστικά 3.5mm στο πάνω μέρος.


Ένα από τα δυνατά σημεία των Pixel-phones είναι οι κάμερές τους. Έτσι το ενδιαφέρον στρέφεται (λογικά) στην κάμερα του Pixel 3 Lite. Φυσικά ο autofocus sensor στο πίσω μέρος δεν υπάρχει, αλλά η ποιότητα των φωτογραφιών είναι εξίσου υψηλή και άμεσα συγκρίσιμη με τα μεγαλύτερα Pixel 3 και Pixel 3 XL. Μπροστά δεν υπάρχει dual camera παρά ένας και μόνο αισθητήρας για τις selfie λήψεις.


Σε επίπεδο hardware τώρα, το Pixel 3 XL φοράει τον Snapdragon 670 συνδυασμένο με 4GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο Η οθόνη είναι 5.56'' με ανάλυση 1080 x 2160. Ο βασικός αισθητήρας στο πίσω μέρος είναι 12Mp, ενώ μπροστά είναι 8Mp. Η μπαταρία παραμένει στα 2915mAh.

Α.δ.

#Google #GooglePixel3Lite

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π