Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Google ετοιμάζει το Pixel 3 Lite με Snapdragon 670


Πριν 1 μήνα και κάτι η Google ανακοίνωσε τα Pixel 3 και Pixel 3 XL. Λίγες μέρες μετά άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι η σειρά θα εμπλουτιζόταν με μια ακόμα συσκευή με πιο... mid-range χαρακτήρα. Μάλιστα οι κωδικές ονομασίες για την συγκεκριμένη συσκευή ήταν οι: Sargo και Bonito. Τα ονόματα αυτά τα είχαμε δει και στο παρελθόν να χρησιμοποιούνται για συσκευές Pixel και Nexus.

Τώρα, νεότερες πληροφορίες έρχονται μέσω του Rozetked, ένα website το οποίο θεωρείται αρκετά αξιόπιστο και το οποίο μάλιστα ήταν το πρώτο site, το οποίο είχε διαρρεύσει full hands-on video με το επερχόμενο (τότε) Pixel 3 XL. Αυτή τη φορά η φωτο-διαρροή αφορά το Pixel 3 Lite (η πιο πιθανή ονομασία).

Σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε η mid-range πρόταση της Google επαναφέρει την θύρα 3.5mm για ακουστικά, ενώ σε επίπεδο design η συσκευή θυμίζει αρκετά Pixel 2. Η γυαλάδα στο πίσω μέρος μας υποψιάζει για πλαστικό, ενώ το power key είναι σε μια; απόχρωση του πράσινου.

Τώρα και σύμφωνα με το GeekBench, όπου η συσκευή πέρασε με την ονομασία Sargo, τα βασικά χαρακτηριστικά που προέκυψαν είναι τα εξής:

Επεξεργαστής Snapdragon 670 με κάρτα γραφικών Adreno 615 και συνδυασμένα με 4GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία θα είναι 2915mAh. Η οθόνη της συσκευής θα είναι 5.56'' IPS LCD με ανάλυση 2220 x 1080. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει μονός αισθητήρας 12Mp, ενώ η selfie camera θα είναι 8Mp. Η συσκευή θα τρέχει (όπως ήταν αναμενόμενο) Android 9 Pie out of the box.

Τέλος οι πληροφορίες θέλουν την βασική κάμερα της Lite έκδοσης να την έχει "δανειστεί" από το Pixel 3, Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα έχουμε μια mid-range συσκευή με μια κάμερα high-end επιδόσεων. Το προσεχές διάστημα λογικά θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για την Lite έκδοση που ετοιμάζει η Google Και εμείς θα είμαστε εδώ να τις μοιραστούμε μαζί σας.

Α.δ.

#Google #GooglePixel3Lite