Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: το επερχόμενο Google Pixel 3 XL ξεχασμένο σε κάθισμα ταξί !


Το Pixel 3 XL της Google έχει διαρρεύσει σε τόσο μεγάλο βαθμό που πλέον δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε αυτό συντελεί και το γεγονός ότι κατά γενική ομολογία η συσκευή δεν είναι και από τις πιο όμορφες που έχουμε δει εκεί έξω, οπότε δεν θέλει και πολύ να... σου βγει το όνομα.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες που αποκαλύπτουν για ακόμα μια φορά το Pixel 3 XL. Μάλιστα σύμφωνα με τον χρήστη που ανέβασε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και ο οποίος είναι οδηγός ταξί, βρήκε την συσκευή ξεχασμένη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του!

Οι εικόνες είναι αρκετά καθαρές και μας αποκαλύπτουν τόσο την μπροστινή όσο και την πίσω πλευρά του Pixel 3 XL. Στο notch της οθόνης διακρίνουμε ξεκάθαρα τον αισθητήρα του Face unlock, ενώ στην πλάτη διακρίνουμε τον μονό αισθητήρα μαζί με το flash και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων λίγο πιο κάτω.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν το Pixel 3 XL με οθόνη AMOLED 1440 x 2960 με μπαταρία 3430mAh, μονή κάμερα στο πίσω μέρος 12Mp και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης. Τα υπόλοιπα (αν και δεν έχει μείνει κάτι...) στα επίσημα αποκαλυπτήρια από την Google στις 9 Οκτωβρίου.

Α.δ.

#Google #GooglePixel3XL

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π