Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Pixel 3 XL έτοιμο για... ανακοίνωση - έρχεται με ακουστικά in box


Παραδοσιακά κάθε χρόνο περιμένουμε τα νέα Pixel της Google κάπου μέσα στον Οκτώβριο. Φέτος όμως αυτό ίσως και να αλλάξει και τελικά δούμε νωρίτερα την ανακοίνωση των νέων Pixel 3 και Pixel 3 XL.

Αφορμή για την παραπάνω υπόθεση αποτέλεσε ένα unboxing video το οποίο αναρτήθηκε εδώ και μερικές ώρες στο διαδίκτυο. Πρωταγωνιστής στο video αυτό είναι το Pixel 3 XL ή για να είμαστε πιο σωστοί, η retail συσκευασία της συσκευής.

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι το Pixel 3 XL φαίνεται να περιλαμβάνει στην συσκευασία ακουστικά (που φαίνονται καλής ποιότητας), κάτι που δεν είδαμε πέρυσι με το Pixel 2 XL. Επιπλέον στη συσκευασία θα βρούμε και αντάπτορα USB-C to 3.5mm μιας και η συσκευή δεν θα διαθέτει την εν λόγο θύρα για σύνδεση ακουστικών. Φυσικά δε λείπει ο Power Delivery φορτιστής καθώς και το καλώδιο USB-C to USB-C.

Στο παραπάνω video δυστυχώς δεν βλέπουμε κάποιο power-on του Pixel 3 XL, αλλά τουλάχιστον έχουμε δει παλαιότερα κάποιες φωτογραφίες της συσκευής, η οποία θα φοράει Snapdragon 845 συνδυασμένο με 4GB, ενώ η οθόνη της συσκευής θα είναι 1440p+ και θα τρέχει το ολοκαίνουριο Android 9 Pie.

Α.δ.

#Google #GooglePixel3XL

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π