Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Pixel 3 Lite δεν θα είναι μια, αλλά 2 συσκευές με ονομασία Pixel 3a και 3a XL

Το Pixel 3 Lite αναμένεται να είναι η πιο προσιτή έκδοση για τα φετινά Pixel 3 - phones και η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να εντοπίσουμε κάποια νέα πληροφορία σχετικά με την συσκευή. Σήμερα όμως τα δεδομένα άλλαξαν, αφού προέκυψαν ειδήσεις που ανατρέπουν αρκετά από αυτά που ήδη γνωρίζαμε.


Καταρχάς δεν θα υπάρξει μια αλλά 2 συσκευές από την Google που θα πλαισιώσουν τα Pixel 3 και Pixel 3 XL. Δεύτερον ξεχνάμε πλέον τον όρο "Lite" από την ονομασία, αφού οι 2 συσκευές θα κυκλοφορήσουν ως Pixel 3a και Pixel 3a XL.Μια βασική διαφορά μεταξύ των 2 συσκευών όπως θα έχετε καταλάβει ήδη, θα είναι το μέγεθος της οθόνης. Συγκεκριμένα το Pixel 3a θα διαθέτει οθόνη 5.6'' OLED με ανάλυση 1080 x 2220. Το Pixel 3a XL θα διαθέτει οθόνη 6''.


Το Pixel 3a θα διαθέτει στο πίσω μέρος μονό αισθητήρα 12Mp, ο οποίος θα πραγματοποιεί λήψεις αντίστοιχης ποιότητας με το Pixel 3, ενώ η selfie camera θα είναι 8Mp wide-angle, αλλά χωρίς πλέον τον 2ο ultra-wide αισθητήρα. Φυσικά η ύπαρξη του mid-range επεξεργαστή Snapdragon 670 σημαίνει και λίγο πιο... αργές λήψεις σε σύγκριση με το Pixel 3, αλλά αυτό είναι κάτι που ίσως αφήσει τους περισσότερους από εσάς παγερά αδιάφορους. Από την άλλη πληροφορίες θέλουν το XL μοντέλο να φοράει τον Snapdragon 710, αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.


Το πακέτο ram/rom του Pixel 3a θα είναι 4/64GB, ενώ και οι 2 συσκευές θα υποστηρίζουν eSIM με Titan M security chip.


Για την μπαταρία του Pixel 3a αναμένεται χωρητικότητα 3000mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης 18W μέσω θύρας USB-C. Κανένας λόγος για ασύρματη φόρτιση, κάτι φυσιολογικό για τον mid-range χαρακτήρα των συσκευών.


Και μπορεί οι νέες πληροφορίες να ήταν αρκετές, αλλά και πάλι τίποτα σχετικά με το πότε αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα τα Pixel 3a και 3a XL. Οι πιθανότητες πάντως δείχνουν.. τέλη Άνοιξης με αρχές Καλοκαιριού.


Α.δ.

#Google #Pixel3a #Pixel3aXL

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π