Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Google ανακοίνωσε επίσημα τα Pixel 3a και 3a XL. Πιο οικονομικά, λιγότερο δυνατά και ίδια κάμερα

Μετά από αρκετή αναμονή, συζητήσεις, διαρροές, η Google ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα τους πιο οικονομικούς εκπροσώπους της Pixel σειράς. Πρόκειται για τα Pixel 3a και 3a XL. Η αλήθεια είναι ότι κοιτάζοντας προσεκτικά τις 2 αυτές συσκευές σου θυμίζουν αρκετά τα Nexus phones, τις συσκευές που προηγήθηκαν των Pixel phones. Τι έχουν όμως να μας προσφέρουν τα οικονομικά Pixel phones? Πάμε να δούμε αναλυτικά:Το μικρότερο της παρέας, Pixel 3a, διαθέτει notchless οθόνη 5.6'' OLED με ανάλυση FHD+(1820 x 2220) και προστασία Dragon Trail. Στο εσωτερικό υπάρχει ο Snapdragon 670 μαζί με Adreno 615 GPU. Αν και οικονομικό το Pixel 3a διαθέτει πακέτο ram/rom αντίστοιχο με τα πιο ακριβά Pixel phones, δηλαδή 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο, χωρίς όμως να υπάρχει δυνατότητα χρήσης microSD για επέκταση αυτού, κάτι συνηθισμένο βέβαια για smartphone της Google.Στο πίσω μέρος θα συναντήσουμε τον ίδιο αισθητήρα που είδαμε και στο Pixel 3, έναν 12.2Mp Sony IMX363 με διάφραγμα f/1.8, 1.4μm και Optical Image Stabilization (OIS). Θεωρητικά το Pixel 3a μπορεί να φτάσει σε φωτογραφική απόδοση αυτή των πιο ακριβών Pixel`s. Η μπροστινή κάμερα παραμένει και αυτή ίδια στα 8Mp με f/2.0. Επιπλέον η κάμερα της συσκευής υποστηρίζει όλες τις high-end λειτουργίες των μεγαλύτερων Pixel phones, όπως Night Sight, Top Shot, Super Res Zoom και HDR+.


Η μπαταρία της συσκευής είναι 3000mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης 18W μέσω του USB Power Delivery.Το Pixel 3a XL διαθέτει το ίδιο hardware, αλλά εδώ η οθόνη είναι 6.0'' OLED με ανάλυση FHD+ (1080 x 2160) επίσης χωρίς notch, ενώ τα bezels είναι πιο λεπτά. Η μπαταρία είναι μεγαλύτερη, 3700mAh.


Η Google στην προσπάθειά της να κρατήσει το κόστος χαμηλά δημιούργησε τις 2 συσκευές με βασικό υλικό το πλαστικό. Οπότε δεν θα δούμε κάτι σε frosted glass ή μέταλλο. Επίσης, όπως προαναφέραμε, η οθόνη δεν προστατεύεται από κάποιου είδους Gorilla Glass, αλλά από Dragon Trail.Από την άλλη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι η Google επανέφερε στις 2 συσκευές την θύρα 3.5mm για ακουστικά, όπως και το ότι εφοδίασε τις συσκευές με stereo ηχεία. Η λειτουργία Active Edge εξακολουθεί να υπάρχει και στην περίπτωση των Pixel 3a και 3a XL.


Οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε αποχρώσεις Just Black, Clearly White και Purpl-ish με αντίστοιχα βαμμένο το power button.Πάμε τώρα και στις τιμές των νέων συσκευών της Google. Το Pixel 3a κοστίζει 357€, ενώ το Pixel 3a XL 430€. Οι πωλήσεις ξεκινούν επίσημα στις 15 Μαΐου.


Α.δ.

#Google #Pixel3a #Pixel3aXL

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π