Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η ιδέα του foldable phone από την Sharp σε 3D renders

Τα foldable phones είναι το επόμενο μεγάλο νέο στον χώρο των smartphones. Η Samsung και η Huawei μας έχουν δείξει ήδη τις προτάσεις τους στην συγκεκριμένη κατηγορία και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι. Ένας από αυτούς θα είναι όπως όλα δείχνουν και η Sharp.


Πίσω στο 2017 η Sharp είχε παρουσιάσει μια δική της πατέντα για foldable phone. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τι ακριβώς είχε στο μυαλό της τότε η Sharp.Επειδή όμως τα παραπάνω σχεδιαγράμματα δεν μας λένε και πολλά, τα παιδιά στο LetsGoDigital τα πήραν και τα μετέτρεψαν σε 3D renders για πιο ρεαλιστική απεικόνιση της όλης ιδέας. Το αποτέλεσμα ήταν ένα smartphone με bezel-less σχεδιασμό και αναδίπλωση της οθόνης τύπου clamshell phone.Κατά την αναδίπλωση της συσκευής ένα μέρος της οθόνης δεν καλύπτεται, κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχτεί αρκετά χρήσιμο, αφού αυτό σε αυτό το μέρος της οθόνης μπορεί να εμφανίζονται ειδοποιήσεις και άλλα χρήσιμα στοιχεία.Σε επίπεδο καμερών στο μπροστινό μέρος δεν βλέπουμε κάποιον αισθητήρα, ενώ πίσω υπάρχει μονός αισθητήρας. Φυσικά όλα αυτά έρχονται από το 2017, οπότε η Sharp, αν εξακολουθεί να δουλεύει πάνω στο ίδιο project (που δεν έχει λόγο να μην το κάνει) σίγουρα θα έχει βρει χώρο για περισσότερες κάμερες.


Σε αυτό το σημείο δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι όλο αυτό που είδατε είναι ένα project του 2017, το οποίο ίσως δεν δούμε ποτέ στην πραγματικότητα. Από την άλλη η... αναδίπλωση μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, οπότε η Sharp έχει ήδη την ιδέα, οπότε το μόνο που μένει είναι να την υλοποιήσει με μερικές μόνο εκσυγχρονιστικές πινελιές.


Α.δ.

#Sharp


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π