Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η κορυφή των camera-phones ανήκει πλέον στο Huawei Mate 30 Pro 5G

Μέχρι και πριν λίγες μέρες ο "βασιλιάς" των camera-phones (σύμφωνα με το DxoMark) ήταν το Huawei Mate 30 Pro, το οποίο μοιραζόταν την πρωτιά με το εξίσου δυνατό Xiaomi Mi Note 10 Pro. Τα ηνία όμως τα παίρνει κάποιος άλλος πλέον, αλλά για την Huawei μικρό το κακό, αφού η νούμερο-1 συσκευή σε φωτογραφικές επιδόσεις είναι και πάλι δική της: Mate 30 Pro 5G.


Με τελικό σκορ 123 και μόλις 2 πόντους μπροστά από τις 2 προαναφερόμενες συσκευές, πολλοί θα αναρωτηθούν τι ακριβώς συνέβη και η 5G version ενός flagship ξεπέρασε σε επιδόσεις την 4G έκδοση.Η απάντηση σε αυτή την απορία κρύβεται στο software, αφού το Mate 30 Pro με το αντίστοιχο 5G δεν έχουν καμία διαφορά σε hardware επίπεδο. Η διαφορά τους εντοπίζεται στα chipsets και εκεί είναι που η 5G έκδοση κερδίζει τις λεπτομέρειες.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το review του DxOMark, με την 5G έκδοση του Mate 30 Pro οι λεπτομέρειες των λήψεων είναι καλύτερες, το autofocus γίνεται ακόμα πιο σταθερό με την zoom κάμερα, ενώ γίνεται καλύτερη διαχείριση του επίπεδου θορύβου. Φυσικά εντοπίζονται και κάποιες αδυναμίες όταν οι συνθήκες φωτισμού δεν είναι και τόσο φωτεινές, αλλά όπως και να το κάνουμε το Mate 30 Pro 5G είναι το καλύτερο camera-phone για το 2019 (DxOMark says...).


Α.δ.

#Huawei #Mate30Pro #Mate30Pro5G

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π