Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η OnePlus μας παρουσιάζει το Concept One με την... αόρατη κάμερα

Η OnePlus έδωσε και επίσημα στην δημοσιότητα το Concept One. Η συσκευή ανηκεί στην McLaren σειρά και φυσικά αυτό που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλο από το camera-system στο πίσω μέρος, το οποίο είναι... undercover ή αλλιώς αόρατο πίσω από την γυάλινη επιφάνεια.Οι πληροφορίες θέλουν ότι το Concept One σε επίπεδο hardware θα κινείται σε... ρυθμούς OnePlus 7T Pro, ενώ θα υπάρχει και pop-up selfie camera. Όπως διακρίνουμε και στις εικόνες, το Concept One φέρει την ονομασία "X McLaren" και είναι σε Papaya Orange απόχρωση.


Το όλο κόλπο με την "εξαφάνιση" των αισθητήρων έχει να κάνει με το είδος του γυαλιού που έχει τοποθετηθεί και είναι electrochromic, το οποίο ανάλογα με την κλίση και τον φωτισμό σκουραίνει με αποτέλεσμα να κρύβεται ότι υπάρχει πίσω από αυτό. Φυσικά η ιδέα ήρθε κατευθείαν από την McLaren, η οποία χρησιμοπιεί την συγκεκριμένη τεχνολογία σε ορισμένα από τα sports cars που δημιουργεί στον γυάλινο ουρανό που αυτά έχουν και με σκοπό την προστασία των επιβατών από τις ακτίνες του ήλιου.


Οι αισθητήρες στο πίσω μέρος παραμένουν κρυμμένοι μέχρι να ενεργοποιηθεί η κάμερα και αυτό πραγματοποιείται μέσα σε μόλις 0.7 sec. Το γυαλί έχει ένα ND φίλτρο, το οποίο ουσιαστικά μειώνει την αντανάκλαση του φωτός όταν πάει να πραγματοποιηθεί λήψη με τον ήλιο κόντρα και έτσι το τελικό αποτέλεσμα προσφέρεται με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.Φυσικά είναι άγνωστο ακόμα αν η OnePlus εφαρμόσει την "αόρατη" κάμερα στα επερχόμενα flagships, δεδομένου και του μεγάλου κόστους μιας τέτοιας τεχνολογίας, αλλά σίγουρα το όλο concept έχει αρκετές πιθανότητες να τα πάει καλά και στο εγγύς μέλλον να δούμε κάτι παρόμοιο σε κάποια από τα ακριβά κινητά που θα "πέσουν" στην αγορά.


Α.δ.

#OnePlus #ConceptOne

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π