Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Samsung ανακοίνωσε το σκληροτράχηλο Galaxy XCover Pro

Η Samsung πιστή στην παράδοση των τελευταίων ετών, ανακοίνωσε την τελευταία της προσθήκη στην κατηγορία των rugged smartphones, το Galaxy XCover Pro.Η συσκευή είναι ανθεκτική σε νερό και πτώσεις από ύψος μέχρι και 1.5μ. Διαθέτει πιστοποίηση IP69 και MIL-STD-810G. Διαθέτει 2 προγραμματιζόμενα κουμπιά τα οποία ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει όπως επιθυμεί, όπως για παράδειγμα για ενεργοποίηση του φακού. Και βέβαια η χρήση της συσκευή με γάντια είναι πλήρως εφικτή.


Το XCover Pro είναι μια καθαρά επαγγελματική συσκευή που μπορεί μάλιστα να χρησιμοποιηθεί και ως mPOS (mobile Point Os Sale), αφού μέσω ειδικής εφαρμογής μπορεί να σκανάρει barcodes και να διαχειριστεί πληρωμές. Και φυσικά τα πάντα γίνονται με την ασφάλεια του KNOX.


Στο εσωτερικό του XCover Pro υπάρχει ο Exynos 9611 συνδυασμένος με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο, με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Η συσκευή τρέχει out of the box Android 9 Pie.Η οθόνη είναι 6.3'' 20:9 FHD+LCD με punch-hole πάνω και αριστερά για την selfie camera ανάλυσης 13Mp. Στο πίσω μέρος υπάρχει dual-camera setup με βασικό αισθητήρα 25Mp + 8Mp ultrawide. Στην δεξιά πλευρά της συσκευής υπάρχει και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμενος στο power button. Η μπαταρία της συσκευής είναι 4050mAh και φορτίζει στα 15W μέσω θύρας USB-C.


Το Galaxy XCover Pro θα είναι διαθέσιμο από 31 Ιανουαρίου και με τιμή 500€. Η Φιλανδία θα είναι η πρώτη χώρα που σε αυτή θα είναι διαθέσιμη η συσκευή.


Α.δ.

#Samsung #GalaxyXCoverPro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π