Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Samsung θα ανακοινώσει τα Galaxy Note 10 phones στις 7 Αυγούστου

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στον Αύγουστο το Galaxy Note 10 έρχεται όλο και πιο κοντά μας. Σε προηγούμενο άρθρο μας γράψαμε για την πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης της συσκευής και αυτή ήταν η 10η Αυγούστου. Σήμερα όμως και μέσω του γνωστού CNET, αναφέρθηκε η 7η Αυγούστου σαν επίσημη ημερομηνία.


Το event θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Barclays Center, εκεί ακριβώς που πέρυσι ανακοινώθηκε το Galaxy Note 9.


Galaxy Note 10 Pro (αριστερά) - Galaxy Note 10 (δεξιά)

Όποτε και να πραγματοποιηθεί πάντως το event παρουσίασης είναι δεδομένο ότι η Samsung εκείνη την μέρα θα μας δώσει 2 Note συσκευές, το Note 10 και το Note 10 Pro. Οι 2 συσκευές θα διαθέτουν παρόμοιο design με το Pro να διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και έναν extra αισθητήρα στο πίσω μέρος.


Στα κοινά των 2 συσκευών συγκαταλέγεται το punch-hole για την selfie camera, το οποίο θα βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης και κεντρικά, η απουσία θύρας για ακουστικά 3.5mm, αλλά και η αφαίρεση του Bixby button, η ύπαρξη του οποίου δεν άρεσε σε πολύ κόσμο στο παρελθόν.


Όπως και να `χει ο Αύγουστος απέχει αρκετά ακόμα, οπότε υπομονή μέχρι τότε και σίγουρα στο μεσοδιάστημα θα προκύψουν περισσότερες πληροφορίες για τα επερχόμενα flagships της Samsung.


Α.δ.

#Samsung #GalaxyNote10 #GalaxyNote10Pro


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π