Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η σειρά Note 7 της Redmi πούλησε πάνω από 10 εκ. τεμάχια σε όλο τον κόσμο και το γιορτάζει

Στην Redmi οι προετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για τα αυριανά (28/5) αποκαλυπτήρια του flagship-killer, K20. Όμως πριν από αυτό οι άνθρωποι εκεί στη Redmi είχαν έναν λόγο ακόμα για να μαζευτούν και να γιορτάσουν. Ο λόγος ήταν η σειρά Redmi Note 7, η οποία πούλησε σα ζεστό ψωμάκι και έφτασε τα 10 εκ. τεμάχια μέσα σε μόλις 129 μέρες.


Ο Co-founder της Xiaomi, Lei Jun μοιράστηκε την συγκεκριμένη είδηση μέσω του Weibo, ενώ παράλληλα ανέβασε και φωτογραφίες από το πάρτι της εταιρείας για το επίτευγμα αυτό.Σύμφωνα με δηλώσεις του Lei Jun, με την σειρά Redmi Note 7 το sub-brand διατήρησε τις βασικές αξίες της μαμα-Xiaomi, δηλαδή την ποιότητα και το vfm. Επιπλέον υπενθύμισε σε όλους ότι η εταιρεία είναι έτοιμη για τα αυριανά αποκαλύπτήρια του Redmi K20.


Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι η Redmi Note 7 σειρά περιλαμβάνει 3 συσκευές: Redmi Note 7, Redmi Note 7S και Redmi Note 7 Pro. Οι διαφορές μεταξύ των 2 πρώτων είναι αρκετά μικρές, ενώ το Note 7 Pro είναι το κορυφαίο της σειράς με δυνατότερο επεξεργαστή, αλλά και τον γνωστό αισθητήρα των 48Mp της Sony ΙΜΧ586.


Α.δ.

#Redmi #Xiaomi #RedmiNote7 #RedmiNote7S #RedmiNote7Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π