Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η top list 2019 του SmartphonerzGR για... απαιτητικούς χρήστες

Ενημερώθηκε: 18 Δεκ 2019

Μετράμε ήδη αντίστροφα για την έλευση του 2020. Όμως το 2019 φεύγοντας μας αφήνει παρακαταθήκη μια αρκετά δυνατή χρονιά από πλευράς τεχνολογίας και συγκεκριμένα στην κατηγορία των smartphones με την οποία και ασχολούμαστε εδώ, στο SmartphonerzGR.


Αν προσπαθούσαμε να κρατήσουμε 1-2 πράγματα από το 2019 όσο αφορά στην εξέλιξη των smartphones αυτά θα ήταν οι foldable οθόνες (αν και τα πρώτα δείγματα δεν τα πήγαν και τόσο καλά), η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης που πλέον έχει φτάσει σε επίπεδα που μέχρι πριν 1-2 χρόνια θα φαινόντουσαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, καθώς και οι pop-up μηχανισμοί που ήρθαν για να εξαφανίσουν τα (μισητά για αρκετούς) notches και να αφήσουν περισσότερο χώρο στις οθόνες. Οι κάμερες και αυτές βελτιώθηκαν ακόμα περισσότερο, οι αισθητήρες πολλαπλασιάστηκαν, ενώ σε επίπεδο design... λίγα πράγματα.


Και φτάνουμε στο κερασάκι... (όχι δεν υπάρχει τούρτα, αλλά υπάρχει λίστα!). Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια λίστα που περιέχει smartphones (τι άλλο?), αλλά όχι έτσι, απλά. Η λίστα που θα δείτε παρακάτω αφορά κυρίως τους απαιτητικούς χρήστες, εκείνους τους χρήστες που θέλουν καλή κάμερα, δυνατό hardware με υψηλές επιδόσεις, μπαταρία που την έχει την μέρα στο τσεπάκι, απολαυστικές οθόνες και φυσικά ό,τι πιο καινούριο υπάρχει σε επίπεδο τεχνολογίας που αφορά smartphones.


Η λίστα (όπως θα διαπιστώσετε) περιλαμβάνει 2 τιμές: η 1η τιμή αφορά το δίκτυο παραεισαγωγής (πείτε το και skroutzoμάγαζα) και η 2η το επίσημο δίκτυο, που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες αλυσίδες εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών (και όχι μόνο). Επίσης στην λίστα έχουμε συμπεριλάβει την πιο φτηνή έκδοση της κάθε συσκευής, αλλά υπάρχουν και οι πιο ακριβές με περισσότερη ram ή αποθηκευτικό χώρο.


Στα δεδομένα της παρακάτω λίστας προσθέστε επίσης ότι μερικές βασικές προυποθέσεις για να συμπεριληφθεί ένα smartphone σε αυτή ήταν:

- τουλάχιστον 4GB ram

- τουλάχιστον 3300mAh μπαταρία

- μέγεθος οθόνης 6.3'' +

- έτος κυκλοφορίας 2019

- άμεση διαθεσιμότητα σε ελληνικό κατάστημα


Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, πάμε να δούμε την περίφημη λίστα του SmartphonerzGR:Δυο είναι τα πρώτα συμπεράσματα κοιτάζοντας την παραπάνω λίστα:


1ο: οι διαφορές στις τιμές μεταξύ δικτύου παραεισαγωγής και επίσημου δικτύου είναι σημαντικές. Μιλάμε για διαφορές που πολλές φορές αγγίζουν το 20-25%.

2ο: στο price-range μέχρι και 400€ η Xiaomi... πετσοκόβει ή πιο κομψά: μονοπωλεί την κατηγορία.


Σημειώσεις:

1. Όπου βλέπετε -0- στην τιμή σημαίνει ότι η συσκευή δεν είναι διαθέσιμη στο επίσημο δίκτυο.

2. Οι παραπάνω τιμές ισχύουν την ημέρα που γράφτηκε το άρθρο (17/12/2019). Για οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή τιμής θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε άμεσα την παραπάνω λίστα.


Κλείνοντας το συγκεκριμένο άρθρο να σας θυμίσουμε ότι η δύναμη του SmartphonerzGR είστε ΕΣΕΙΣ και μόνο ΕΣΕΙΣ. Γι`αυτό και εμείς είμαστε εδώ, συνεχίζοντας τον "αγώνα" επιβίωσης σε έναν στίβο που κρύβει πολλές παγίδες. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, προσπαθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και αλλάζουμε, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο για την βελτίωσή μας. Πολλά και ωραία πράγματα έρχονται το 2020, οπότε... stay tuned και να ζείτε... smart!
 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π