Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Vivo ετοιμάζει τεχνολογία ταχείας φόρτισης στα 120W που γεμίζει μπαταρία 4000mAh σε 13 λεπτά!

Κάποτε το να φορτίσει κάποιος το κινητό του σήμαινε τουλάχιστον 2 -3 ώρες η συσκευή κουμπωμένη σε μια πρίζα. Κάποτε, γιατί σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ. Η τεχνολογία ταχείας φόρτισης είναι εδώ για να ελαχιστοποιήσει τον χρόνο αναμονής και το smartphone να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα... ετοιμοπόλεμο.


Οι κορυφαίες μέχρι στιγμής τεχνολογίες ταχείας φόρτισης είναι 30W από την OnePlus, 40W από την Huawei, ενώ την κορυφή κρατάει γερά η Oppo με το Find X που διαθέτει το SuperVOOC Flash Charge στα 50W.


Η Vivo όμως φαίνεται ότι ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Εδώ και κάποιο διάστημα δουλεύει πάνω σε τεχνολογία ταχείας φόρτισης που θα φτάνει το 120W και την ονομάζει FlashCharge. Ναι, καλά διαβάσατε, 120W. Σε νούμερα αυτό σημαίνει φόρτιση του 50% μιας μπαταρίας χωρητικότητας 4000mAh σε μόλις 5 λεπτά, ενώ μια πλήρης φόρτιση δεν θα διαρκέσει πάνω από 13 λεπτά!Η Vivo μάλιστα ετοιμάζεται να παρουσιάσει την νέα τεχνολογία στο MWC Shanghai 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη βδομάδα. Παράλληλα θα δούμε και την πρώτη 5G πρόταση της Vivo που θα αφορά ολοκαίνουρια συσκευή και όχι κάποιο τροποποιημένο smartphone, το οποίο ήδη κυκλοφορεί στην αγορά.Η αλήθεια είναι ότι η τεχνολογία ταχείας φόρτισης 120W ακούγεται υπέροχα στα αυτιά μας, στην πραγματικότητα όμως ίσως χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να την δούμε σε συσκευή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Μη ξεχνάμε ότι η ταχεία φόρτιση υπερθερμαίνει αρκετά την μπαταρία, οπότε φανταστείτε τι θα συμβαίνει με τα 120W και τι σώμα θα χρειαστεί να φτιαχτεί προκειμένου να μπορεί να αντέξει τέτοιες θερμοκρασίες. Οπότε υπάρχει αρκετό μέλλον ακόμα, ενώ μην ξεχνάμε ότι πάνω απ`όλα πρέπει να είναι η ασφάλεια του χρήστη και όχι απλά ο εντυπωσιασμός του!


Α.δ.

#Vivo #FlashCharge

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π