Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi Mix Alpha: μόνο οθόνη, αισθητήρας 108Mp και SD855+

Όταν η Xiaomi ανακοίνωνε πριν μερικά χρόνια το πρώτο Mi Mix ο κόσμος έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Πρωτοποριακό design σε συνδυασμό με πολύ καλά χαρακτηριστικά και όχι και τόσο απαγορευτική τιμή. Και εκεί που πιστεύει κάποιος ότι δύσκολα θα επαναληφθεί αυτή η επιτυχία έρχεται η Xiaomi για να το διαψεύσει πανηγυρικά. Και πως θα το ξανακάνει? Η απάντηση είναι πολύ απλή: Mi Mix Alpha.Στην περίπτωση του Mi Mix Alpha ισχύει αυτό που λένε: μια εικόνα = χίλιες λέξεις. Μιλάμε για μια συσκευή με οθόνη που αγκαλιάζει όλο το σώμα (όχι όμως αναδιπλούμενη), βασικός αισθητήρας 108Mp και επεξεργαστής ότι πιο σύγχρονο από την Qualcomm. Και πριν κλείσετε το στόμα σας να πούμε και για την τιμή: 2.557€ που πολύ απλά σημαίνει ότι το Mi Mix Alpha θα είναι πιο ακριβό από το Galaxy Fold της Samsung, αλλά και από το Mate X της Huawei! Καλό ε? Κλείστε τώρα στοματάκι και πάμε στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.


Στο εσωτερικό του Mi Mix Alpha συναντάμε τον Snapdragon 855+ σε συνδυασμό με 12GB ram και 512GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία είναι 4050 nano silicone cathode power cell με τεχνολογία ταχείας φόρτισης 40W.


Όμως ότι και να λέμε η οθόνη είναι όλα τα λεφτά. Μια οθόνη που κυριολεκτικά αγκαλιάζει την συσκευή επιτυγχάνοντας το απίστευτο screen-to-body ratio 180%. To panel έχει πάχος 2.15mm με πολύ λεπτά bezels πάνω και κάτω , ενώ στο πίσω μέρος το μόνο... non-οθόνη σημείο είναι αυτό που βρίσκονται οι αισθητήρες, 3 στο σύνολο με προστασία sapphire glass. Οι πλευρές της οθόνης είναι pressure-sensitive και εμφανίζουν και notifications. Δεν υπάρχει ηχείο, αλλά και καμία άλλου είδους τρύπα στην συσκευή, ο proximity sensor είναι ultrasonic, ενώ ο ήχος ακούγεται μέσω "Display Accoustic Technology". Επίσης υπάρχει και προηγμένη τεχνολογία απόρριψης κλήσης με την παλάμη.Η οθόνη που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής είναι "φορτωμένη" με έξυπνους αλγόριθμους (AI algorihms) που τρέχουν διάφορα σενάρια όπως το να καλέσει ο χρήστης ένα ταξί, να μπορεί να χρησιμοποιήσει τις έξυπνες Xiaomi συσκευές στο σπίτι, ενώ δεν χρειάζεται να αναφέρουμε την χρησιμότητά της για τις selfies με την κάμερα των 108Mp.Ο βασικός αισθητήρας είναι μεγέθους 1/1.33'' με τεχνολογία Tetracell που σημαίνει τελική φωτογραφία ανάλυσης 27Mp pixel-binned. Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένας 20Mp ultra-wide αισθητήρας (117°), ενώ ο 3ος αισθητήρας είναι 12Mp telephoto.Και μιας και είναι λογικό να υποθέσουμε ότι μια τέτοια συσκευή πρέπει να είναι απίστευτα εύθραυστη, η Xiaomi έβαλε τα δυνατά της και έτσι τοποθέτησε κράμα που χρησιμοποιείται ευρέως στην αεροναυπηγική, ενώ το πίσω μέρος είναι κεραμικό.


Και αν δεν κρατιέστε και θέλετε οπωσδήποτε το Xiaomi Mi Mix Alpha θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο, όταν και θα ξεκινήσει η διάθεση της συσκευής.


Α.δ.

#Xiaomi #MiMixAlpha

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π