Αναζήτηση
  • SZ Team©

Έρχεται το Homtom S8 με 4GB ram και οθόνη 18:9


Όταν κάτι γίνεται μόδα δεν θέλει και πολύ για να το μιμηθεί κάποιος/οι ξανά και ξανά. Και αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο με τα smartphones και τα χαρακτηριστικά τους, αλλά και με την ονομασία αυτών. Για παράδειγμα το Mix πόσες φορές το έχουμε συνατήσει στο όνομα άλλων συσκευών πλην του αυθεντικού Xiaomi Mi Mix? Κάπως έτσι λοιπόν συμβαίνει και με το S8. Μορεί να το μάθαμε με το Galaxy S8, αλλά από κει κ` έπειτα το ξαναείδαμε σε αρκετές συσκευές. Μια από αυτές? Το επερχόμενο Homtom S8.


Homtom S8

Η Homtom ενημέρωσε official ότι ετοιμάζει συσκευή με 18:9 ratio, νούμερο που μας θυμίζει Galaxy S8. Προφανώς και μιλάμε για full display οθόνη, ενώ η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα και video στο οποίο μας παρουσιάζει τη νέα συσκευή.


Σύμφωνα με τους κινέζους, το S8 θα διαθέτει 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο, θα φοράει τον πανίσχυρο 8-πύρηνο MediaTek MT6750T, χρονισμένο στα 1.5GHz, για εξαιρετικές gaming επιδόσεις, όπως πιστεύουν εκεί στην Homtom.


Homtom S8

Η οθόνη του Homtom S8 θα είναι λογικά 5.7'' και έτσι θα έχει αυτό το μακρόστενο σχήμα, το οποίο σαφώς δίνει μια καλύτερη αίσθηση στο χέρι αν και η πρακτικότητά του είναι ακόμα υπο διερεύνηση.

Σύμφωνα με τους Κινέζους, το Homtom S8 θα είναι διαθέσιμο για αγορά προς τα τέλη του μήνα με τις πρώτες αποστολές να πραγματοποιούνται αρχές Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες για τιμή ακόμα δεν υπάρχουν, αλλά μην φανταστείτε και κανά τρελό νούμερο. Μιλάμε για μια φτηνή αντιγραφή του Galaxy S8, που ακόμα δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα είναι και καλή. Γιατί το έχουμε ξαναπεί: δεν έχουμε τίποτα με τις αντιγραφές εδώ στο smartphonerz.gr, έχουμε μόνο με τις κακές αντιγραφές.

Α.δ.

#HomtomS8