Αναζήτηση
  • SZ Team©

Έρχεται το Honor 10 Lite στις 21 Νοεμβρίου


Τόσο η Huawei όσο και το sub-brand της Honor έχουν κατακλύσει τον κόσμο με συσκευές τους και όχι αδίκως θεωρούνται από τις κορυφαίες του χώρου. Ο λόγος απλός. Έχουν δημιουργήσει smartphones για όλα τα γούστα αλλά και όλα τα βαλάντια.


Η Honor σαφώς διαθέτει πιο οικονομικό χαρακτήρα από την "μαμά" Huawei, αλλά και πάλι οι επιλογές πολλές. Για παράδειγμα κάποιος που θέλει κορυφαία χαρακτηριστικά πάει στο Honor Magic 2. Αν όμως το slider δεν είναι του γούστου μας, τότε πάμε στο Honor 10 με εξίσου δυνατές επιδόσεις. Και τώρα έρχεται να προστεθεί μια ακόμα επιλογή με πιο οικονομικό... DNA. Η νέα πρόταση της εταιρείας θα είναι το Honor 10 Lite, το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα στις 21 Νοεμβρίου.

Το Honor 10 Lite φαίνεται να είναι μια εντελώς καινούρια συσκευή και όχι απλά ένα rebranded Huawei smartphone. Σύμφωνα και με το πρώτο official poster, το back panel φαίνεται να ακολουθεί την σχεδιαστική γραμμή των Honor 8C, 8X και Note 10 με το AI dual camera setup τοποθετημένο πάνω αριστερά και σε κάθετη διάταξη και λίγο πιο κάτω και στην μέση ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η αλήθεια είναι ότι η ανακοίνωση του Honor 10 Lite σε μόλις 8 μέρες από σήμερα μας αιφνιδίασε μιας και δεν έχουν υπάρξει καθόλου πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Από την άλλη όμως όλα και περισσότερα στοιχεία θα προκύψουν για την επερχόμενη συσκευή το προσεχές διάστημα. Οπότε... stay tuned!

Α.δ.

#Honor #Honor10Lite

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π