Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Huawei θα ανακοινώσει τα Honor 8X και 8X Max στις 5 Σεπτεμβρίου


Σήμερα η Huawei έδωσε στην δημοσιότητα την ημερομηνία ανακοίνωσης του Honor 8X. Η ημερομηνία αυτή είναι στις 5 Σεπτεμβρίου και ήδη οι πρώτες προσκλήσεις έχουν αποσταλεί.


Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι εκείνη την ημέρα το Honor 8X δεν θα είναι ο μοναδικός πρωταγωνιστής, αφού θα ανακοινωθεί μια επιπλέον συσκευή, το Honor 8X Max, μια βελτιωμένη έκδοση του αρχικού 8X, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά.


Και οι 2 συσκευές θα τρέχουν Android Oreo 8.1, αλλά το 8X Max θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, 7.12'' με ανάλυση FHD+ (1080 x 2244). Για τους επεξεργαστές που θα φοράνε οι 2 συσκευές δεν υπάρχει ακόμα κάποια πληροφόρηση, αλλά η λογική λέει... Kirin 980.

Επιπλέον και σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν για το 8X Max κατά την διαδικασία πιστοποίησης μέσω TENAA, η συσκευή στο πίσω μέρος θα διαθέτει dual camera 16Mp + 2Mp, ενώ η selfie camera θα είναι 8Mp. Η μπαταρία της συσκευής θα είναι 4900mAh, ενώ και οι 2 συσκευές θα διαθέτουν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, 4G VoLTE συνδεσιμότητα, WiFi, Bluetooth και θύρα για ακουστικά 3.5mm.

Τα υπόλοιπα στις 5 του Σεπτέμβρη...

Α.δ.

#Honor #HuaweiHonor8X #HuaweiHonor8XMax

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π