Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Honor 9 παρουσιάζεται επίσημα στις 27 Ιουνίου και θα διαθέτει dual camera


Το Honor 9 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 27 Ιουνίου, σύμφωνα με την επίσημη πρόσκληση που κυκλοφόρησε για το event και για την οποία ενημερωθήκαμε μέσω του γνωστού tipster Roland Quandt. Σύμφωνα μάλιστα με την πρόσκληση, το event παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο.


Βέβαια δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να υποδηλώνει την παρουσίαση του Honor 9, αλλά αυτό το "Save the date" μας παραπέμπει σε παρουσίαση συσκευής και δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι άλλο απ΄την συγκεκριμένη εταιρεία, εκτός απροόπτου φυσικά!

Επίσης, η επιγραφή: "The light catcher" φανταζόμαστε ότι αναφέρεται σε κάποια dual camera που θα έχει η συσκευή και η οποία θα ανταποκρίνεται αρκετά καλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.


Άλλα στοιχεία δεν υπάρχουν για το Honor 9, οπότε επιστρέφουμε στις φήμες που έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει και αναφέρονται σε dual camera 20Mp (μονόχρωμος αισθητήρας) + 12Mp (κανονικός αισθητήρας), το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο setup που χρησιμοποιείται στο Huawei P10 και μιας και η Honor είναι παρακλάδι της Huawei ακούγεται πολύ φυσιολογικό.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για επεξεργαστή Kirin 960, επιλογές ram σε 4GB και 6GB, ενώ η συσκευή θα τρέχει out of the box Android 7 Nougat μέσω του EMUI 5.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π