Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φήμες θέλουν το Honor Note 9 με dual camera και μπαταρία 4600mAh


Η θυγατρική εταιρεία της Huawei, Honor, μας έχει δώσει μέχρι στιγμής πολλές και καλές συσκευές σε αρκετά καλές τιμές. Και την περίοδο αυτή βρισκόμαστε σε κατάσταση αναμονής του επόμενου flagship της εταιρείας μετά τα πολύ πετυχημένα Honor 8 και Honor Note 8. Η ονομασία της νέας συσκευής λογικά θα είναι Honor Note 9, αν και ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.


Αν κρίνουμε από την περσινή χρονιά, το Honor Note 9 παρουσιάστηκε επίσημα τον Αύγουστο του 2016. Γιατί όχι λοιπόν μέσα στον μήνα που διανύουμε να μην έχουμε τα αποκαλυπτήρια του Honor Note 9?

Πάντως μέχρι την επίσημη παρουσίαση, όποτε αυτή και αν πραγματοποιηθεί, ας αρκεστούμε σε κάποιες τελευταίες πληροφορίες αναφορικά με το Note 9, σύμφωνα με τις οποίες η συσκευή θα διαθέτει τεράστια μπαταρία 4600mAh, 100mAh περισσότερα δηλαδή από τον προκάτοχό της.

Επιπλέον ο επεξεργαστής που θα χρησιμοποιηθεί για την συγκεκριμένη συσκευή θα είναι ο Kirin 965, τον οποίο δεν τον έχουμε ξαναδεί σε συσκευή με πακέτο ram/rom 6/64GB.

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Honor Note 9, αυτό αναμένεται με dual camera 12Mp + 12Mp, οθόνη full screen ακολουθώντας την μόδα μετά την FullVision οθόνη του LG G6 και το Infinity Display του Galaxy S8.

Αυτά προς το παρόν, αναμένοντας αυτή την αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή, η οποία λογικά θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της κάπου μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


Α.δ.

#HonorNote9

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π