Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Honor ετοιμάζει event για τις 13 Δεκεμβρίου, ίσως για το Honor Magic 2


Η Honor ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις σχετικά με event που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου. Ανάρτησε μάλιστα και teaser πριν 2 μέρες, αλλά όπως πάντα, δεν γίνεται ξεκάθαρο ποιό προιόν αναμένεται να παρουσίαστει και μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.


Αυτό που υποψιάζονται οι περισσότεροι είναι ότι το event αφορά την παρουσίαση του Honor Magic 2. Ο προκάτοχός του ήταν μια συσκευή που ξεχώρισε από το πλήθος λόγω του σχεδιασμού της. Στρογγυλεμένες γωνίες σε όλες τις άκρες, τύπου βότσαλο. Τώρα και πίσω στο teaser, βλέπουμε ξεκάθαρα το νούμερο 4. Αυτό μπορεί να υπονονεί αυτό που αναφέραμε παραπάνω για τις 4 στογγυλεμένες γωνίες της συσκευής, μπορεί όμως να υπονοεί και 4 κάμερες, που θεωρείται πλέον trend. Όπως και να `χει το Honor Magic 2 θα είναι η φυσική συνέχεια του πρώτου Magic, το οποίο βέβαια ποτέ δεν πέρασε έξω από τα σύνορα της Κίνας.


Πάντως για όλους εσάς που αγαπάτε τα νούμερα και τις "ύποπτες" συμπτώσεις, να σας θυμίσουμε ότι πέρισυ η ανακοίνωση του Honor Magic έγινε στις 16 Δεκεμβρίου!

Οπότε δεν μένει κάτι άλλο από το να περιμένουμε 3 μέρες ακόμα και να διαπιστώσουμε τι καλό μας επιφυλάσει η Honor για εκείνη την μέρα.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π