Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Honor V9 (Honor 8 Pro) έρχεται Ευρώπη στις 5 Απριλίου


Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο σχετικά με τις ονομασίες. Huawei P8 Lite (2017) / P9 Lite (2017) / Honor 8 Lite / Nova Lite. Αλήθεια, πόσες συσκευές είναι αυτές ή μήπως όλες αυτές οι ονομασίες αφορούν μια συγκεκριμένη συσκευή? Το μπέρδεμα είναι μεγάλο, αλλά τα αφήνουμε όλα στην άκρη και κρατάμε το Honor V9, το οποίο έρχεται επίσημα στην Ευρώπη και (όπως ήταν αναμενόμενο) θα ονομάζεται διαφορετικά: Honor 8 Pro!


Ο Κινέζος κατασκευαστής έχει στείλει ήδη προσκλήσεις για το event που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου, στο οποίο αν και δεν αναφέρεται ρητά το όνομα της συσκευής, υποθέτουμε ότι αφορά το Honor 8 Pro συνδυάζοντας πληροφορίες που αναφέρουν ότι μια Honor συσκευή ετοιμάζεται για διάθεση σε χώρες της Ε.Ε.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε συχνά online προσφορές για high-end συσκευές, εντούτοις το Honor V9 έρχεται να μας εκπλήξει. Διαθέτει οθόνη 5.7'' QHD LCD και ουσιαστικά καθιστά την συσκευή μια ενδιάμεση επιλογή ανάμεσα στο μεγαλύτερο Mate 9 και το μικρότερο Mate 9 Pro.

Στο εσωτερικό της συσκευής θα συναντήσουμε τον Kirin 960, ενώ το πακέτο ram/rom θα είναι είτε 6/64GB είτε 6/128GB. Το Huawei V9 θα διαθέτει dual camera 12Mp + 12Mp με διάφραγμα f/2.2 (ο ένας αισθητήρας είναι μονόχρωμος) με αυτόματη εστίαση laser, Led flash και δυνατότητα λήψης 4K video. Αν και δεν έχει "εμπλακεί" η Leica στη συγκεκριμένη συσκευή, το πακέτο είναι αξιοπρεπές και με αρκετές δυνατότητες.


Πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση της συσκευής στην Ευρώπη δεν υπάρχουν ακόμα. Το μόνο δεδομένο είναι η τιμή του Honor V9 στην Κίνα που είναι 413$ για την έκδοση με τα 64GB. Και όπως γίνεται συνήθως, στην Ευρώπη η τιμή αναμένεται λίγο παραπάνω.

Α.δ.

#Honor8Pro #HonorV9

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π