Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Honor V9 με την QHD οθόνη και την dual camera που επιτρέπει 3D modeling, έγινε επίσημο


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κίνα η επίσημη παρουσίαση του Honor V9 και ανήκει στην κατηγορία των high-end συσκευών.


Ο επεξεργαστής που τροφοδοτεί το νέο Honor V9 είναι ο Kirin 960, οκταπύρηνος τον οποίο συναντάμε επίσης και στο Huawei Mate 9, και ο οποίος έχει αποδειχτεί αρκετά ισχυρός. Οι επιλογές στη ram είναι 4 ή 6GB, ενώ στον αποθηκευτικό χώρο 64 ή 128GB. Η οθόνη του V9 είναι 5.7'' QHD (1140X2560), ενώ στο μπροστινό μέρος συναντά κανείς και την selfie κάμερα ανάλυσης 8Mp. Στο πίσω μέρος έχουμε την βασική dual κάμερα ανάλυσης 12Mp με f/2.2 και dual Led flash. Το βασικό χαρακτηριστικό της πίσω κάμερας είναι η εστίαση λειζερ που διαθέτει και που επιτρέπει το 3D modeling, κάτι το οποίο ακούγεται εντυπωσιακό, ενώ η ίδια η εταιρεία χαρακτηρίζει το Honor V9 σαν την πρώτη συσκευή στον κόσμο με αυτό το χαρακτηριστικό που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προβεί σε 3D εκτύπωση αυτού που έχει φωτογραφήσει. Σαφώς και ακούγεται πολύ καλό, αλλά σίγουρα θα πρέπει να δούμε τις πραγματικές 3D δυνατότητες της συσκευής μόλις αυτή κυκλοφορήσει.

Η μπαταρία του V9 είναι ένα επίσης δυνατό σημείο καθώς ανέρχεται στα 4000mAh, αντίστοιχη και πάλι με αυτή του Mate 9, το οποίο σύμφωνα με μετρησεις, στις οποίες έχει υποστεί, άντεξε την non-stop χρήση για 9 ώρες, ξεπερνώντας κατά πολύ τις επιδόσεις του iPhone 7 Plus και Samsung Galaxy S7. Βέβαια η QHD οθόνη του V9 προφανώς και θα είναι πιο απαιτητική σε σχέση με την FHD του Mate 9, αλλά αυτό θα φανεί στο μέλλον.

Κάποιες άλλες λεπτομέρειες επίσης για το Honor V9 είναι η υποστήριξη dual SIM, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, η θύρα USB Type-C που διαθέτει, τα 184 γρ. που ζυγίζει, ενώ θα τρέχει out of the box Android 7.0 Nougat, μέσω του interface της Huawei, EMUI 5.0.

Πάμε και στο κερασάκι της τούρτας που δεν είναι άλλο από την τιμή του V9. Για την έκδοση 4/64 η τιμή θα είναι 377$, για την έκδοση 6/64 η τιμή θα είναι 436$, ενώ για τη top έκδοση 6/128 η τιμή θα είναι 508$. Οι χρωματικές επιλογές θα είναι χρυσό, κόκκινο, μαύρο και μπλέ ενώ διαθέσιμο θα είναι αρχικά στην Κίνα από 28 Φεβρουαρίου.

Α.δ.

#HonorV9

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π