Αναζήτηση
  • SZ Team©

Νέα promo-posters δίνουν περισσότερες πληροφορίες για το Honor View 20


Μια βδομάδα ακριβώς (26/12) μας χωρίζει από τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Honor V20 (chinese version) και οι πληροφορίες συνεχίζουν ακάθεκτα το ταξίδι τους. Μέχρι στιγμής τα βασικά χαρακτηριστικά τα οποία γνωρίζουμε για το V20 είναι ο ένας αισθητήρας της κάμερας με ανάλυση 48Mp και ο Kirin 980 στο εσωτερικό της συσκευής.

Νέα posters όμως έρχονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις μας γύρω από το επερχόμενο Honor V20. Συγκεκριμένα οι αναρτήσεις αυτές μας ενημερώνουν για την χωρητικότητα της μπαταρίας της συσκευής, που θα είναι 4000mAh, αλλά και την ανάλυση της selfie camera που θα είναι 25Mp.

Με μια πιο προσεκτική ματιά θα διαπιστώσετε ότι γίνεται αναφορά στην τεχνολογία Link Turbo, μια τεχνολογία που επιτρέπει τον συνδυασμό WiFi και 4G προκειμένου να σερφάρουμε αδιάλειπτα και με υψηλές ταχύτητες στο διαδίκτυο.

Για το τέλος κρατήσαμε μια πληροφορία που θα αρέσει κυρίως στους fans των sportscars. Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία έχουμε δει αρκετές συνεργασίες μεταξύ εταιρειών κατασκευής smartphones και μεγάλων brands στον τομέα της γρήγορης οδήγησης. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν εκεί στην Honor, ότι θα πρέπει και το δικό τους brand να γίνει ακόμα πιο.... γρήγορο και έτσι οι φήμες θέλουν συνεργασία με την γνωστή σε όλους Maserati. Φυσικά δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη επιβεβαίωση, αλλά σίγουρα θα ξέρετε αυτό που λένε ότι... όπου υπάρχει καπνός...!

Α.δ.

#Honor #HonorView20

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π