Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Honor View 20 θα διαθέτει μονό αισθητήρα 48Mp


Σε προηγούμενο άρθρο μας σας ενημερώσαμε για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Honor View 20, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιανουαρίου σε ευρωπαϊκό έδαφος. Η συσκευή θα αποτελέσει την πρώτη απόπειρα της Honor στις in-display selfie cameras. Και μπορεί ακόμα να μετράμε αρκετές μέρες μέχρι τις 22 του Γενάρη, αλλά η Honor μάλλον βιάζεται και σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Hong Kong μας έδωσε μια πολύ καλή γεύση του τι έχουμε να περιμένουμε από το View 20.


Καταρχάς η συσκευή θα φοράει αισθητήρα Sony IMX586 με ανάλυση 48Mp και φυσικά δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι αυτό θα το δούμε πρώτη φορά σε smartphone. Άλλο ένα ενδιαφέρον του Honor View 20 είναι το Link Turbo, μια τεχνολογία που επιτρέπει σε WiFi και 4G να συνεργάζονται προκειμένου να απολαμβάνει ο χρήστης αδιάκοπο και γρήγορο internet.

Η Honor δεν μπήκε σε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το εσωτερικό της συσκευής, αλλά έγινε αναφορά στην οθόνη που θα ονομάζεται All View Display 3.0. Και βέβαια μιας και μιλάμε για το κορυφαίο Honor smartphone δεν θα μπορούσε να φοράει κάτι λιγότερο από Kirin 980 σε επίπεδο επεξεργαστή, ο οποίος θα διαχειρίζεται άψογα την 48Mp AI camera. Και μιας και αναφερθήκαμε πάλι στην κάμερα, ο αισθητήρας Sony IMX586 θα διαθέτει διάταξη Quad Bayer color, μια τεχνολογία που επιτρέπει την συγκέντρωση των γειτονικών pixels 2x2 στο ίδιο χρώμα. Θεωρητικά η μονή κάμερα του Honor View 20 θα μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ανάλυσης 12Mp σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ποιότητας αντίστοιχης με εκείνη που θα απέδιδε ένα dual-camera ή ακόμα και ένα triple-camera setup (σύμφωνα με την Honor πάντα...).

Το Honor V20 θα ανακοινωθεί στην Κίνα στις 26 Δεκεμβρίου, ενώ η global έκδοση θα ανακοινωθεί μερικές μέρες μετά, στις 22 Ιανουαρίου σε event που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι.

Α.δ.

#HonorView20 #Honor

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π