Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το HTC Desire 12 Plus αναμένεται με οθόνη 6'' και αναλογία 18:9


Πριν λίγες μέρες γράψαμε για τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο low-end HTC Desire 12, του οποίου διέρρευσε η συσκευασία και κάπως έτσι πήραμε μια γεύση του τι έχουμε να περιμένουμε. Η συνέχεια περιλαμβάνει μια πιο δυνατή έκδοση, το HTC Desire 12 Plus, το οποίο θα διαθέτει οθόνη με αναλογία 18:9, ενώ τόσο το μεγαλύτερο Plus όσο και η απλή έκδοση θα έχουν ένα εντελώς ανανεωμένο design με ... premium διάθεση παρά την low-end κατηγορία στην οποία ανήκουν.


Το Desire 12 Plus θα διαθέτει οθόνη 5.99'' LCD, αλλά θα διατηρήσει την ανάλυση στα επίπεδα του απλού Desire 12, δηλαδή 1440 x 720 (268ppi). Στο πίσω μέρος θα υπάρχει αισθητήρας 13Mp, ενώ η selfie camera μπροστά θα είναι 8Mp.

Το Desire 12 Plus αναβαθμίζεται και σε επίπεδο επεξεργαστή, αφού φεύγει πλέον από την MediaTek και θα διαθέτει τον 4-πύρηνο Snapdragon 450 της Qualcomm, ο οποίος θα συνδυάζεται με 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο.

Η μπαταρία της συσκευής θα είναι 2965mAh με υποστήριξη QuickCharge 3.0, αλλά δυστυχώς ο φορτιστής που θα περιλαμβάνεται στην συσκευασία θα είναι μόνο 5V στα 1.5A, δηλαδή όχι QuickCharge, που σημαίνει ότι ο χρήστης θα πρέπει να αγοράσει επιπλέον φορτιστή προκειμένου να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της γρήγορης φόρτισης.

Τις νέες Desire συσκευές τις περιμένουμε κάποια στιγμή μέσα στην Άνοιξη, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι σε λογικά επίπεδα, δεδομένων και των αρκετά low-end χαρακτηριστικών.

Α.δ.

#HTC #HTCDesire12Plus #HTCDesire12

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π