Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η HTC ανακοίνωσε το blockchain-phone Exodus 1 με τιμή σε Bitcoins


Η HTC ανακοίνωσε σήμερα το Exodus 1. Ποιό? Τι είναι το Exodus 1? Σίγουρα αυτά τα ερωτήματα θα προκύψουν στους περισσότερους από εσάς, γι`αυτό και εμείς είμαστε εδώ για να σας λύσουμε τυχόν απορίες σχετικά με το νέο μοντέλο της HTC.


Ξεκινάμε από το γεγονός ότι το Exodus 1 ανήκει στην κατηγορία "blockchain-smartphones". Ποιά? Σε απλά ελληνικά είναι μια συσκευή που απευθύνεται στους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων. Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό? Η HTC άνοιξε τα API`s στους developers αλλά και στους κρυπτογράφους. Τα δεδομένα του χρήστη θα αποθηκεύονται σε ένα συγκεκριμένο section, το οποίο δεν θα το "βλέπει" το Android σύστημα. Οι developers θα μπορούν μέσω του Zion API να υπογράψουν ψηφιακά τις συναλλαγές, ενώ θα υπάρξει και ένα SDK πορτοφόλι, το οποίο θα μοιραστεί σε συγκεκριμένους και έμπιστους συνεργάτες προκειμένου να εργαστούν πάνω στην ανάπτυξη του νέου αυτού συστήματος.


Βέβαια μην νομίζετε ότι το Exodus 1 είναι μόνο ένα... κρυπτο-τηλέφωνο. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας flagship συσκευής, όπως επεξεργαστή Snapdragon 845, οθόνη 6'' με ανάλυση QHD+, πακέτο ram/rom 6GB/128GB. Στο πίσω μέρος υπάρχει dual-camera setup με 2 αισθητήρες 16Mp, ενώ και μπροστά υπάρχει dual-camera setup με 2 αισθητήρες 8Mp. Το Exodus 1 τρέχει Android Oreo, ενώ η μπαταρία είναι 3500mAh.


Το κερασάκι στην τούρτα που ονομάζεται Exodus 1 όμως δεν είναι άλλο από το transparent back panel που μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε μια πλήρη εικόνα του εσωτερικού της συσκευής.

Και φυσικά μια τέτοια συσκευή σαν το Exodus 1 δεν θα μπορούσες να την αποκτήσεις απλά με μετρητά, αφού είναι διαθέσιμη σε τιμή - Bitcoin 0.15BTC που σε σημερινή ισοτιμία μεταφράζεται σε 900€. Η διαθεσιμότητά της θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ, Σιγκαπούρη, Νέα Ζηλανδία, Ταϊβάν, Ηνωμένο Βασίλειο και κάποιες ακόμα ευρωπαϊκές αγορές. Οι πωλήσεις του HTC Exodus 1 θα ξεκινήσουν μέσα στον Δεκέμβριο.

Α.δ.

#HTC #HTCExodus1 #Snapdragon845

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π