Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροη: το HTC One X10 υπόσχεται μεγάλη μπαταρία


Η HTC τα τελευταία χρόνια δυστυχώς δεν τα πάει και ιδιαίτερα καλά στον τομέα των smartphones. Οι συσκευές της δεν "πείθουν" και γι` αυτό συνήθως ο κόσμος τις υποδέχεται αρκετά χλιαρά, όπως έγινε και με τα U Ultra και U Play. Και βέβαια όλα αυτά έχουν αντίκτυπο και στα οικονομικά της εταιρείας που και αυτά έχουν πάρει την κατιούσα.


Προφανώς λοιπόν και η HTC έχει την ανάγκη από μια συσκευή - winner, μια συσκευή που θα κάνει τον κόσμο να στραφεί και πάλι στην εταιρεία που κάποτε συμπεριλαμβανόταν στους κορυφαίους κατασκευαστές κινητών. Και αυτό φιλοδοξεί να πετύχει με το επερχόμενο HTC U. Μέχρι τότε όμως η HTC σχεδιάζει και παρουσιάζει κυρίως mid-range συσκευές, όπως το HTC One X10.

Το X10 αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2017, αλλά για κάποιο λόγο αυτό δε συνέβη ποτέ. Σήμερα όμως κυκλοφόρησε φωτο-διαρροή, μέσω διαφημιστικού teaser από το επερχόμενο μοντέλο και μάλλον φαίνεται να είμαστε κοντά στα αποκαλυπτήρια.


Σύμφωνα με το teaser αυτό αναμένουμε σίγουρα μεγάλη μπαταρία για το One X10. Επίσης, σχεδιαστικά φαίνεται να είναι αρκετά κομψό. Από κει και πέρα, σύμφωνα και με παλαιότερες πληροφορίες, το HTC One X10 αναμένεται να έχει οθόνη 5.5'' Full HD, επεξεργαστή MediaTek Helio P10, 3GB ram, βασική κάμερα στο πίσω μέρος 16Mp, ενώ η μπροστινή θα είναι 8Mp. Η κατασκευή, σύμφωνα και με τη φωτογραφία φαίνεται να είναι μεταλλική, ενώ ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι στην πλάτη της συσκευής, κάτι για το οποίο η HTC δεν μας έχει συνηθίσει μέχρι στιγμής. Όσο για την τιμή του One X10, αυτή φαίνεται να είναι γύρω στα 300$, οπότε μάλλον δεν θα έχουμε κάποιο φαινόμενο υπερτιμολόγησης, όπως συνήθιζε η HTC στο παρελθόν.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π