Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το HTC U11 εμφανίζεται σε κατακόκκινο χρώμα σε virtual video


Φαίνεται ότι το κόκκινο χρώμα στα smartphones φέτος έχει την τιμητική του. Έχουμε δει αρκετές συσκευές στη συγκεκριμένη απόχρωση και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το αποτέλεσμα συνήθως είναι όμορφο αρκετά.

Στις κόκκινες συσκευές λοιπόν έρχεται να προστεθεί ακόμα μια, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Μιλάμε για το επερχόμενο HTC U11. Κυκλοφόρησε επεξεργασμένο video, στο οποίο εμφανίζεται η συσκευή με ένα φωτεινό κόκκινο χρώμα, το οποίο λόγω και του καλοκαιριού που σε λίγο καιρό θα χτυπήσει την πόρτα μας είναι ότι πρέπει. Η πίσω πλευρά της συσκευής φαίνεται να έχει ένα γυαλιστερό κόκκινο φινιρισμα, όπως το είδαμε στο HTC U Ultra, μόνο που εκεί ήταν σε μπλε απόχρωση.


Η πηγή του συγκεκριμένου video έρχεται από τον αξιόπιστο leakster, Onleaks. Σίγουρα, όπως προκύπτει από το video, όλο αυτό μπορεί να είναι ένα δημιούργημα που βασίζεται σε CAD (Computer Assisted Design), το οποίο μπορεί να έχει διαρρεύσει είτε μέσα από το εργοστάσιο παρασκευής της συσκευής ή απλά από κάποιον maker. Όπως και να χει είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το επερχόμενο HTC U11 τόσο ξεκάθαρα, βλέπουμε την ακριβή θέση των κουμπιών, των αισθητήρων αλλά και των θυρών.

Στο πάνω μέρος φαίνεται η εγκοπή για το slot το οποίο θα φιλοξενεί τις κάρτες SIM, ενώ στο κάτω μέρος βλέπουμε το αλα Google Pixel ηχείο καθώς και την θύρα USB-Type C, ενώ η μικρή οπή που βρίσκεται ακριβώς δίπλα θα αφορά λογικά το noise-cancelling mic. Αριστερά της συσκευής εκλείπουν παντελώς τα κουμπιά, ενώ στη δεξιά πλευρά συναντάμε τους συνήθεις υπόπτους, power button και volume rocker.

Σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν βλέπουμε, κάτι το οποίο σημαίνει ότι προφανώς έχει τοποθετηθεί κάτω από το γυαλί της οθόνης. Επίσης η οθόνη δεν φαίνεται να παρουσιάζει κάποια τύπου 2.5D καμπυλότητα, αν και στα τελειώματα υπάρχει μια κυρτότητα που δίνει την ψευδαίσθηση της edge οθόνης, όμως η οθόνη είναι επίπεδη.


Στην γυαλιστερή πίσω επιφάνεια του U11 συναντάμε την κάμερα 12Mp μέσα σε ένα επίσης κοκκινωπό δαχτυλίδι ενώ ακριβώς δίπλα στέκεται το Dual LED flash. Δεν διακρίνουμε κάποιο laser εστίασης, όπως είχε το HTC 10.

Και κλείνουμε με κάποια χαρακτηριστικά που αναμένονται στο U11, όπως ο Snapdragon 835, οι επιλογές ram σε 4GB και 6GB, η μπαταρία 3000mAh και η 16Mp selfie camera.

Αυτά προ το παρόν. Εξάλλου η 16η Μαίου δεν αργεί και πολύ...

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π