Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η HTC συρρικνώνει το πετυχημένο U11 και μας δίνει το U11 Life


Το U11 της HTC είναι μια επιτυχία που την είχε ανάγκη η εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Και λογικά αυτός είναι και ο λόγος που η HTC ετοιμάζει και μια μικρότερη version με οθόνη 5.2'' και με ονομασία U11 Life (κωδική ονομασία Ocean Life).


Η νέα συσκευή προφανώς και θα διαθέτει IP67 πιστοποίηση για... στενές επαφές με νερό, αλλά και την κλασική θύρα για ακουστικά 3.5mm. Το ευχάριστο νέο όμως είναι ότι στην συσκευασία του U11 Life θα συμπεριλαμβάνονται ακουστικά USonic με λειτουργία noise cancellation. Επιπλέον η συσκευή θα υποστηρίζει και Bluetooth 5.0.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της mid-range συσκευής θα συναντήσουμε τον Snapdragon 630 και όχι τον 660 που είχε ακουστεί. Η ανάλυση της οθόνης θα είναι Full HD (λογικό λόγω της μικρότερης οθόνης), ο αποθηκευτικός χώρος 32GB, αλλά με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Η μπροστινή κάμερα παραμένει όπως και στο U11, 16Mp, πίσω όμως η εξαίρετη κάμερα του U11 (12Mp) αντικαταστάθηκε από αισθητήρα 16Mp. Το Edge Sense θα το συναντήσουμε και εδώ, αλλά δεν έχει υπάρξει καμία αναφορά για την γνωστή Alexa.

Ακόμα παραμένει άγνωστο το πότε θα είναι διαθέσιμη η συσκευή, αλλά και η τιμή αυτής.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π