Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το HTC U11 Life ανακοινώνεται στις 2 Νοεμβρίου (μαζί με το U11 Plus)


Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι η HTC ετοιμάζει Android One smartphone, το οποίο θα κυκλοφορήσει με την ονομασία U11 Life. Έχουμε δει και κάποια renders με το επερχόμενο μοντέλο, αλλά σχετικά με την επίσημη ανακοίνωση, την διαθεσιμότητα και την τιμή δεν είχαμε κάποια πληροφορία. Έως τώρα, γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα, το HTC U11 Life θα ανακοινωθεί στο επερχόμενο event της εταιρείας στις 2 Νοεμβρίου, μαζί με το U11 Plus. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η τιμή του U11 Life στην Ευρώπη θα είναι 400€.


Επιπλέον έχουν κυκλοφορήσει (ανεπίσημα βέβαια) και τα specs της επερχόμενης Android One συσκευής της HTC, σύμφωνα με τα οποία το U11 Life θα διαθέτει οθόνη 5.2'' Full HD, επεξεργαστή Snapdragon 630, 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Η πίσω βασική κάμερα θα είναι ανάλυσης 16Mp με HDR και υποστήριξη 4K, ενώ η μπροστινή κάμερα θα είναι επίσης 16Mp. Το U11 Life θα τρέχει out of the box Oreo, ενώ η μπαταρία του θα είναι 2600mAh.

Επίσης κάποια συμπληρωματικά χαρακτηριστικά της συσκευής που επιβεβαιώνονται με το συγκεκριμένο άρθρο είναι η υποστήριξη NFC, Bluetooth 5.0, USB Type-C, USonic ακουστικά, πιστοποίηση IP67 και home button στην μπροστινή επιφάνεια που θα φιλοξενεί και το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π