Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το επερχόμενο HTC U11 Life θα κοστίζει 369€ και θα τρέχει Android Oreo


Το HTC U11 Life το περιμένουμε σε 2 μέρες και οι πληροφορίες γύρω του δίνουν και παίρνουν. Πρόσφατα ακούστηκε ότι η συσκευή θα τιμολογηθεί κάπου στα 400€. Τώρα σειρά παίρνουν κάποιες εικόνες, στις οποίες διακρίνουμε τις χρωματικές αποχρώσεις στις οποίες θα είναι διαθέσιμο το U11 Life: Brilliant Black, Sapphire Blue και Ice White.

Επιπλέον, νέες πληροφορίες αναφέρουν χαμηλότερη τιμή για το U11 Life και συγκεκριμένα για την έκδοση με 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο, η οποία διαμορφώνεται στα 369€. Θα υπάρξει βέβαια και μια πιο premium έκδοση με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του HTC U11 Life δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτά που γνωρίζουμε. Οπότε κάνοντας μια σύνοψη σας θυμίζουμε την οθόνη 5.2'' Full HD, τον επεξεργαστή Snapdragon 630 και την πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό. Επίσης θα συναντήσουμε και εδώ το EdgeSense, ενώ η συσκευασία θα περιλαμβάνει και Usonic ακουστικά. Το HTC U11 Life θα τρέχει out of the box Android 8.0 Oreo.

Από κάμερες το U11 Life θα διαθέτει 2, μια μπροστά και μια πίσω 16Mp ανάλυσης έκαστος.

Αναμένουμε λοιπόν την επίσημη παρουσίαση του U11 Life στις 2 Νοεμβρίου και απλά να σας θυμίσουμε ότι το HTC U Play κοστίζει αυτή τη στιγμή περίπου 230€, ενώ συσκευές όπως το Galaxy S7 και το LG G6 είναι κάπου στα 450€, Κάτι που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα δύσκολος σε αυτό το price range και η HTC θα πρέπει να μας εντυπωσιάσει.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π